0

Vinger før tid

(2 kundeanmeldelser)

DKK 299,99 DKK 299,99

I denne barske og bevægende beretning fortæller Malene Hasselblad uforskønnet om mødet med ondskaben, den afgrundsdybe sorg og et grotesk svigt af systemet i forbindelse med drabet på hendes mor i den sag, der er kendt som Seriemordene på Østerbro.

Malene inddrager læseren i den grufulde drabssag fra den første mistanke til domsfældelsen. Det er en personlig, vedrørende og modig beretning om at miste, men ikke miste sig selv. Om at bevare modet og finde styrke trods de mest umenneskelige udfordringer. Og om ene kvinde at sætte sig op mod systemet i håb om refleksion og forandring med den klare mission at forhindre, at noget lignende sker i fremtiden. En søgen i at finde en mening med meningsløsheden. Retfærdighed i uretfærdigheden.

Med hudløs ærlighed og autenticitet beskriver Malene hvad sorgen kan bryde ned, og hvor meget vi som menneske er i stand til at bygge op igen, med sorgen som transformerende kraft. Hendes viljestyrke inspirerer til at finde andre veje og viser os, at viljen til at skabe, skaber viljen til at kunne.  Hun skildrer det sårbare og ensomme møde med omgivelserne, som er præget af berøringsangst og minder os om det evigt relevante spørgsmål: Får vi det ud af livet, som vi ønsker?

Essentiel læsning, som rører og berører, og som henvender sig til alle, der har mistet. Dernæst er det en hårdrejsende true crime-historie, der i sine chokerende detaljer vil ryste enhver læser.

Kategori:

2 anmeldelser af Vinger før tid

 1. Lars

  Jeg har haft æren af, at gennemlæse det rå manuskript, inden Malene sendte det til forlaget. Jeg mindes ikke at have læst noget, der berørte mig dybere. Med tårerne løbende ned ad kinderne, læste jeg om Malenes virkelighed, som man svært kan forestille sig at stå i. Udover det absurde i hele hændelsesforløbet, blev jeg ramt af Malenes beskrivelse af svigt fra de nærmeste, kampen med og mod systemet samt indre og ydre omstændigheder. Jeg kunne næsten ikke læse videre, og samtidig slet ikke lade være.
  Det er en bog, der er så inspirerende, ærlig og hjertelig, at man husker den for evigt. Hatten af for dig Malene – du er en kæmpe inspiration!

 2. Sten Svensson – Mentaltræner og terapeut

  ”Det må aldrig ske igen” er Malenes motiv for at dele sine inderste tanker og følelser. Det er et stærkt vidnesbyrd om at tage kampen op og stå alene overfor autoriteter og myndigheder.
  Bogens udgangspunkt er mordet på hendes mor, Inez Hasselblad. Vi følger hele forløbet fra Malenes første mistanke om at der ligger en forbrydelse bag frem tid domsafsigelsen af gerningsmanden.
  Bogen er skrevet i kronologisk rækkefølge og næsten i dagbogsform. På den måde følger vi alle de mange tråde, der trækkes i forhold til politiets efterforskning, anklagemyndigheden, pressen og meget mere.
  Bogen er en meget personlig beretning om at være alene, sårbar og fyldt af sorg. Det er en vigtig bog om at være den efterladte.
  Bogen bør være pligtlæsning for alle der arbejder med sårbare mennesker i krise. Og for mennesker, der, i deres eget mørke, søger inspiration til at kæmpe.
  Malene viser, at det nytter at tage kampen op.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *