0

Vinger før tid

(1 kundeanmeldelse)

DKK 249,95 DKK 249,95

Dette er den meget barske, men også bevægende beretning, om at miste.

Malene Hasselblad mistede sin mor på den mest brutale vis, da hun blev offer for en drabsmand. Sagen om ”seriemorderen fra Østerbro” rystede Danmark og slog benene væk under Malene. I dagbogsform lukker Malene os ind i forløbet fra moderens død til domsfældelsen. Hun dele alle sine tanker, oplevelser og følelser med læseren. Med hudløs ærlighed og autenticitet, beskriver Malene Hasselblad hvordan afgrundsdyb sorg påvirker hele tilværelsen – både fysisk, psykisk og socialt. Hun skildrer det sårbare og ensomme møde med omgivelserne, som er præget af berøringsangst.

Hvad sorgen kan bryde ned og hvor meget vi som menneske er i stand til at bygge op igen, med sorgen som transformerende kraft. En smuk, brutal og vedkommende bog, hvor både Malene Hasselblads fine blanding af sårbarhed og ufattelige viljestyrke, inspirerer læseren til at finde andre veje, bevare modet og ville livet, trods barske vilkår – og til at klare de umenneskelige udfordringer de er oppe imod. ”Du bliver aldrig den samme igen som før tabet.

Livet bliver heller aldrig det samme – men det betyder ikke, at det aldrig nogensinde bliver godt”. En personlig vedrørende og modig beretning, om hendes søgen på at finde en mening i meningsløsheden. Om at miste, uden at miste sig selv. Men også en beretning om, hvordan man igen finder fodfæstet. Om at viljen til at skabe, skaber viljen til at kunne. Det er essentiel læsning som rører og berører, og som henvender sig til alle der har mistet, eller som kender nogen der har mistet.

Kategori:

1 anmeldelse af Vinger før tid

  1. Lars

    Jeg har haft æren af, at gennemlæse det rå manuskript, inden Malene sendte det til forlaget. Jeg mindes ikke at have læst noget, der berørte mig dybere. Med tårerne løbende ned ad kinderne, læste jeg om Malenes virkelighed, som man svært kan forestille sig at stå i. Udover det absurde i hele hændelsesforløbet, blev jeg ramt af Malenes beskrivelse af svigt fra de nærmeste, kampen med og mod systemet samt indre og ydre omstændigheder. Jeg kunne næsten ikke læse videre, og samtidig slet ikke lade være.
    Det er en bog, der er så inspirerende, ærlig og hjertelig, at man husker den for evigt. Hatten af for dig Malene – du er en kæmpe inspiration!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *