0

Vinger før tid

(9 kundeanmeldelser)

DKK 299,99 DKK 299,99

I denne barske og bevægende beretning fortæller Malene Hasselblad uforskønnet om mødet med ondskaben, den afgrundsdybe sorg og et grotesk svigt af systemet i forbindelse med drabet på hendes mor i den sag, der er kendt som Seriemordene på Østerbro.

Malene inddrager læseren i den grufulde drabssag fra den første mistanke til domsfældelsen. Det er en personlig, vedrørende og modig beretning om at miste, men ikke miste sig selv. Om at bevare modet og finde styrke trods de mest umenneskelige udfordringer. Og om ene kvinde at sætte sig op mod systemet i håb om refleksion og forandring med den klare mission at forhindre, at noget lignende sker i fremtiden. En søgen i at finde en mening med meningsløsheden. Retfærdighed i uretfærdigheden.

Med hudløs ærlighed og autenticitet beskriver Malene hvad sorgen kan bryde ned, og hvor meget vi som menneske er i stand til at bygge op igen, med sorgen som transformerende kraft. Hendes viljestyrke inspirerer til at finde andre veje og viser os, at viljen til at skabe, skaber viljen til at kunne.  Hun skildrer det sårbare og ensomme møde med omgivelserne, som er præget af berøringsangst og minder os om det evigt relevante spørgsmål: Får vi det ud af livet, som vi ønsker?

Essentiel læsning, som rører og berører, og som henvender sig til alle, der har mistet. Dernæst er det en hårdrejsende true crime-historie, der i sine chokerende detaljer vil ryste enhver læser.

Kategori:

9 anmeldelser af Vinger før tid

 1. Lars

  Jeg har haft æren af, at gennemlæse det rå manuskript, inden Malene sendte det til forlaget. Jeg mindes ikke at have læst noget, der berørte mig dybere. Med tårerne løbende ned ad kinderne, læste jeg om Malenes virkelighed, som man svært kan forestille sig at stå i. Udover det absurde i hele hændelsesforløbet, blev jeg ramt af Malenes beskrivelse af svigt fra de nærmeste, kampen med og mod systemet samt indre og ydre omstændigheder. Jeg kunne næsten ikke læse videre, og samtidig slet ikke lade være.
  Det er en bog, der er så inspirerende, ærlig og hjertelig, at man husker den for evigt. Hatten af for dig Malene – du er en kæmpe inspiration!

 2. Sten Svensson – Mentaltræner og terapeut

  ”Det må aldrig ske igen” er Malenes motiv for at dele sine inderste tanker og følelser. Det er et stærkt vidnesbyrd om at tage kampen op og stå alene overfor autoriteter og myndigheder.
  Bogens udgangspunkt er mordet på hendes mor, Inez Hasselblad. Vi følger hele forløbet fra Malenes første mistanke om at der ligger en forbrydelse bag frem tid domsafsigelsen af gerningsmanden.
  Bogen er skrevet i kronologisk rækkefølge og næsten i dagbogsform. På den måde følger vi alle de mange tråde, der trækkes i forhold til politiets efterforskning, anklagemyndigheden, pressen og meget mere.
  Bogen er en meget personlig beretning om at være alene, sårbar og fyldt af sorg. Det er en vigtig bog om at være den efterladte.
  Bogen bør være pligtlæsning for alle der arbejder med sårbare mennesker i krise. Og for mennesker, der, i deres eget mørke, søger inspiration til at kæmpe.
  Malene viser, at det nytter at tage kampen op.

 3. Birgitte HANSEN

  Har læst bogen på 3 dage med tårer i øjnene den er så gribende at man ikke kan lægge den nu er jeg igen startet forfra med at læse bogen og syntes den er så godt skrevet og fortalt vil til enhver tid anbefale denne bog og alle sku læse den for det må aldrig ske igen at politiet de ikke undersøge når ældre pensionister dør

 4. Birgitte hansen

  Den bedste bog som er ikke til at lægge fra sig og så godt skrevet den burde alle mennesker simpelt hen læse er igang med at læse den for 2 gang

 5. Birgitte HANSEN

  Jeg føler virkelig at Malene har gjort det så godt men det er helt umenneskeligt alt det hun har været igennem med mord på hendes mor og børnenes mormor for en klump i hilsen og ines sidste minutter med den sindssyge idiot det er så grusomt det han har gjort

 6. Malene Svartzengren

  Denne bog er gribende, rørende, uhyggelig på en og samme tid. I bogen følger man Malene igennem 1,5 års helvede, man mærker på egen krop, hvordan sorgen æder hende op i hendes kamp på retfærdighed – både for hendes mors drab, men også de to andre drab. Man kommer hele følelsesregisteret igennem, når man sidder med tårer i øjnene, og tænker hvor er det uretfærdigt og synd, men samtidig bliver der også indraget sjove og kække bemærkning, som får en til at trække på smilebåndet. Bogen er skrevet så velformulerende og gribende, at man ikke kan stoppe, når man først er gået igang.

  ALLE der har mistet en nær burde læse bogen – uanset om det er sygdom, ulykke eller naturligt dødsfald. Igennem bogen lærer man, at bearbejde sorgen – samtidig med, at det er okay, at være ked af det efter sit tab.

  Malene, du er den sejeste person, jeg kender. Den sejeste rollemodel. Malene, at du midt i sorgen stadigvæk kan finde overskud til, at kæmpe en kamp mod systemet for retfærdighed, for din mor og for andre offer i fremtiden – så ingen skal ende i samme situation som dig.

 7. Catrine

  Anmeldelse af bogen “Vinger før tid” af Malene Hasselblad
  Vinger før tid er en bog skrevet på baggrund af den mest forfærdelige hændelse og største sorg, nemlig drabet på Malene Hasselblads mor.
  I bogen fortæller Malene hudløst og ærligt om hele sagen. Du er med fra at Malene modtager opkaldet om moderens død og hele vejen igennem Malenes egen efterforskning som er med til at ændre moderens død fra en ulykke til drab og samtidig opklaring af en anden beboers død. Dette viser sig også at være drab. Malene beskriver på så rørende en måde om kærligheden, sorgen og savnet at jeg måtte fælde en tåre et par gange. Jeg læste bogen meget hurtigt, kunne ikke lægge den fra mig. Den er skrevet i så fint et sprog at du bliver revet med helt fra start af.
  Bogen er skrevet på en barsk baggrund, men den er så livsbekræftende. Bogen handler om, hvad vi mennesker formår selv når vi er i mørke, den beskriver en kærlighed til livet, at få det bedste ud af livet på trods og så er der så meget kærlighed i den bog. Den minder os om at huske kærligheden og hinanden. Huske at give udtryk for kærlighed, mens tiden er der.
  Vinger før tid er en vigtig bog. Den beretter om, hvor betydningsfuld det er for mennesker, at have nogen der kan rumme os også når vi er i dyb sorg. Jeg vil give “Vinger før tid” den bedste anbefaling. Den er virkelig værd at læse.

 8. Maria

  En bog alle bør læse , men som man ikke ønskede skulle være skrevet, at morderen var fanger før. Jeg har grædt og raset mig igennem bogen , som er så godt og ærligt skrevet . Malene skriver åbent og ærligt hvad sorg gør ved en . At man ikke er den bedste mor , kæreste, osv… Man mærker hendes kamp og vilje . Max stjerner herfra

 9. Camilla

  En hudløst ærlig fortælling om en forfærdelig hændelse. Malene skriver med hjertet og giver os som læsere indsigt i et uhyggeligt forløb, fyldt med både sorg og kærlighed. Tak for den <3.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *