0

Malene Hasselblad

Hvem er jeg?

Jeg er en kreativ ildsjæl og iværksætter. Lidt af en skidespræller som bedst trives med at have flere projekter kørende sideløbende, så længe det er mig der styrer roret, farten og sætter kursen.

Jeg er en sammensat natur. Enspænder og selskabspapegøje i én. Vel nok det man bedst betegner som en ekstrovert-introvert. Jeg er vidende, veltalende og velorienteret. Stolt uden at være alt for stædig. Ærlig grænsende til det hudløse. Gal uden at være genial, men klog nok til at vide hvad jeg ikke ved.

Jeg får konsekvent alt for lidt søvn, er ofte utålmodig og kan godt blive dominerende, hvis jeg føler andre er nogle skvat eller er handlingsløse. Det er en udfordring når man selv er en ”jeg handler, jeg tør, jeg gør” kind of woman. Men jeg arbejder på alle tre ting, for ingen af tingene er klædelige eller står godt til min teint.

Jeg er no bull shit typen. Alt andet end politisk korrekt, men jeg bestræber mig på at være et givende, empatisk og autentisk menneske, med omsorg og rummelighed for mine medmennesker.

Jeg elsker at skabe og inspirere, hvilket kommer til udtryk i alt hvad jeg laver, lige fra mine ejerskaber af Hasselblad Production, Hasselblad Rengøring og Livets Træ – samt via de TV programmer jeg er vært på eller medvirker i, mine bøger og malerier.

Jeg er uddannet stresscoach, lifecoach, mindfulness instruktør og er i gang med at tage uddannelse som Oppe-Guide samt OP Mind & Body Supervisor, hos psykolog Mette Holm.

Siden 2010 har jeg været ambassadør for Livsnettet – en landsdækkende non-profit forening, der bl.a. forsøger at bekæmpe ensomhed og som henvender sig til alle, der gennemgår svære perioder, kriser eller livsforandrende omstændigheder, og som har brug for støtte, sparring og socialt fællesskab.

Og så er jeg mor til Nicklas på 22 år og Sophie på 11. Begge gør mig stolte og giver mig masser af glæde, grin, bekymringer og grå hår. De minder mig dagligt om at huske at leve, for vi ved aldrig hvornår livet slutter.

Velkommen til min side.