0

TV3

7. marts 2019, blev min mor brutalt myrdet af en seriemorder. Et mord der aldrig burde have fundet sted. I samarbejde med produktionsselskabet BLU, har jeg lavet tre meget hudløse, sårbare og stærke programmer,der viser den direkte konsekvens af et system der har fejlet.

Med programmerne giver jeg sorgen en retning. Det er min søgen på at finde en mening i meningsløsheden og retfærdighed i uretfærdigheden. En mission for, at der sker ændringer, hvor der bør ske ændringer, så lignende ikke sker igen. Dette er en sag der skal huskes, til ære for min mor, så hendes død ikke har været forgæves.

Programmerne “Seriemordene på Østerbro”, vil blive vist på TV3 og Viaplay fra 17. marts. kl 20

Håber du vil tage godt i mod programmerne, det er en sindssyg sårbar og personlig deling for mig. Jeg er helt på vrangen og uden filter, manus eller andet.. Alt er “on the go” her og nu følelser og oplevelser.

Historier søges

Via min egen søgen på svar og min overbevisning om, at der var sket en forbrydelse i forhold til min mors dødsfald – modsat politiets formodning om, at der blot var tale om et naturligt dødsfald, er jeg til et kommende ”projekt”, interesseret i at høre fra andre, der har stået/står i en situation, hvor enderne ikke passer sammen. Hvor der er flere spørgsmål end svar. Hvor tingene ikke er gået efter bogen. Hvor du har mistanke til, at det skete ikke er foregået som andre formoder eller siger, og du gerne har beviser herfor. Send mig gerne en mail med din historie på: mail@malenehasselblad.dk