0

40 min bare røv

kr. 99,00kr. 199,00

Malene Hasselblad tager dig i hånden og leder dig gennem sit sidste år i 30’erne med alt, hvad det indebærer af glæder, sorger, opture og nedture – og heldigvis med sit sædvanlige misundelsesværdige glimt i øjet. Fra bogen: »Når du er i trediverne, går du ikke rundt og tænker på, at du ikke er i fyrrerne.

Du småmugger over, at du ikke længere er i tyverne, og jeg vil vædde på, at når du kommer i fyrrerne, ærgrer du dig over, at trediverne gik så hurtigt, og at du ikke lige nød det noget mere, mens du nu var der. Når det gælder din alder, kigger du tilbage og ikke frem.

Måske fordi du ikke kan huske, at det ikke var spor bedre at være 25 end at være 38. Det sidste bliver du jo nødt til at tro på.« Malene Hasselblad leverer en hudløst ærlig dagbog af sit sidste år i 30’erne, og vi kommer hele det brogede følelsesregister igennem, når hun er på dates med fyre som Slagteren, Lækkerheden og Manden uden ben; når hun kæmper med fordomme om, at hun som ´kendt´ altid har succes og penge; når hendes datters evige sygdom og en desperat søgen på at opretholde en økonomi, der for det meste er langt dårligere end hos en dagpengemodtager, sender hende helt ud på afgrunden af stress.
Læs mere

Varenummer (SKU): N/A Kategori: