YES kaninen er stukket af!

Det øjeblik hvor man finder ud af, at datters kanin har gravet hul ved havelågen og er stukket af!
 
Kaninen står i bur i haven. Om morgenen lukker jeg den ud, og så fiser den rundt i haven hele dagen, og hopper selv tilbage i sit bur om aftenen, hvor jeg lukker det igen.
IMG_2074
I går aftes da jeg kom hjem, så jeg hullet ved havelågen og tænkte; SHIT, nu er dyret stukket af. Misse Møghe (kaninen) er taget på eventyr. Men den sad og gloede inde i haven. Så langt, så godt. Jeg satte en tung krukke foran hullet. Ind i buret med dig kammerat.
 
Til morgen lukkede jeg den ud, den spurtede hen til det barrikerede hul, og jeg tænkte; HA, good luck Misse Møghe! Jeg gik ind og satte vaskemaskinen over. Kom ud igen to minutter efter. BAM, krukken væltet Misse Møghe væk. FUCK IT. Min datter dør langsomt i skiver, hvis jeg fortæller hende, at hendes kanin er stukket af. Hun kommer heldigvis først hjem på mandag.
 
Ud og lede…. Ingen kanin. Og vi har masser af ufremkommelige buske og krat fra vores havedør og ud til p pladsen, så umuligt at vide om hun er derinde. Jeg opgiver for en stund og hopper i bad.
 
Bank bank. Det er genboen, altså naboens nabo; Mangler I ikke en kanin? Den løber rundt inde i min have og det gjorde den også i gårWhat?! Det vil sige, at den har været ude og muntre sig nogle timer i går, men er løbet retur i haven på et tidspunkt. der er bare en masse vilde katte her, en p plads og hunde der bliver luftet, som sikkert synes at det kunne være vældig nams, at få kaninsteg på menuen.
IMG_5954
Ind i hendes have og jagte kaninen, som syntes det var vældig sjovt at fise i modsat retning konstant. Her var det at jeg skulle have haft datteren i nærheden, for den kommer altid over til hende når hun kalder og den ser hende. Sjældent når jeg kalder – der vender den røven til. Godt så! (lorte kanin).
 
Den stak af igen… ud i lorte ufremkommeligt buske og krat. Jeg kigger og kigger udefra. Opgiver… begynder at tænke på, hvordan jeg skal servere den for datteren…
øøøh Misse Møghe, hun er væk. Stukket af, spist af ræven, taget på kanin-ferie… Fuck it. Jeg kan ikke overskue det, hun vil gå fuldstændig i selvsving.
 
Der går en halv time. Det ringer på døren. Der står nogle medarbejdere fra ældrecenteret ved siden af: Mangler I en kanin? Den løber rundt herude, vi så den oppe fra vinduet. Den havde nu fundet et nyt krat der støder op til vores hegn. Men der kan man i det mindste komme ind, men synet af de to medarbejde (og måske frygten for at blive sendt på et kanin-alderdomshjem) fik den til at stikke af igen, men mig rendede i bagpoterne på den. NU var den jagtet vildt, og det var alligevel for meget for Misse Møghe, så hun stak hurtigt af og ind af hullet igen – ind i vores have. Jeg tror det er slut med føjterier for Misse Møghes vedkommende, nu får hun bur-arrest. Udeforbud, til jeg har fået lappet hullet some how.
IMG_2073
 
Ps. Skal jeg være ærlig, så svingede jeg mellem at tænke; YES, så slap vi (jeg) for kaninen, og… jeg håber jeg finder den, ellers bliver Sophie ked af det. Skulle man lade hullet være hul og lukke øjnene?
Just kidding. Jeg lapper det og den bliver lukket inde så længe!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Be first to comment