Kom, lad os sprede godt humør – Moodvibes

IMG_3686

At følge dit hjerte og din passion, er en af de vigtigste ting du kan gøre i processen –  at blive den bedste version af dig selv. Vi går jo per automatik ikke rundt som et par lalleglade idioter,  med the happy go lucky fjæs, tapetseret i ansigtet 24/7, det ku´ ellers være fedt. Selv om du er positiv af sind, er der bare nogle dage, hvor vi er i bedre humør end andre. De her lækre T shirt fra Moodvibes, som i øvrigt er 100 % organiske og fair-trade, minder dig selv og dine omgivelser, om alt det positive der omfavner dig, selv på en regnfuld dag.

Bag Moodvibes står Josefin og hendes kæreste Jeff, og deres vision er klar. De ønsker at sprede godt humør blandt folk og inspirere dig til at gøre en forskel for andre. At du drager fordel af hvad livet har at tilbyde dig og at du er den bedste version af dig selv. Statements´ne på T shirts´ne, er en god reminder til både os selv og vores omgivelser om netop, at fokusere på det positive. Fokuserer du på det positive, så er det en direkte genvej til at blive den bedste version af dig selv. 

IMG_3690

Frem til 31. oktober kan du spare 40% på deres webshop, det gør du ved at bruge rabatkoden “moodvibes” uden anførselstegn.  Du kan også like deres facebook side her, lige  nu kører de en konkurrence på siden, hvor du kan vinde to t shirts til en værdi af 500,-

Kom, lad os sprede godt humør, du kan købe din T shirt her og husk: Der er altid, altid noget at være taknemmelig for ;-)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
Kom, lad os sprede godt humør - Moodvibes, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Be first to comment