Hvem vil ikke gerne have et ansigt med et friskere og yngre udseende?

Selvom jeg egentlig synes, at jeg ældes med ynde, så kan jeg godt se på min hud, at jeg har levet en del år med stress og under pres. Fra mine teenage  år, har jeg store porer på mit hageparti, overvejer at donere dele af den, til de samlede danske kampsoldater, så de kan bruge den til skyttegrave;-)

Har aldrig rigtig fået decideret bumseudbrud, andet end en sjælden hormonel satan. Jeg har ikke dybe furer og heller ikke mange rynker – endnu. Jeg har såkaldte “kragetæer” ved øjnene som de fleste, og en begyndende bekymringsrynke imellem øjnene og en nyopdaget mindre rynke over hvert øjenbryn. Føler de er kommet over night, en gang omvendt tyveri, eller; snyd, jeg har rigeligt, du har ingen – Værsågod. Bare lige sådan i nattens mulm og mørke.

Jeg er lige blevet introduceret for Dermatude – startede på en basiskur i fredags, bestående af fire behandlinger, med en uges interval. Min proces vil jeg dele med jer undervejs.  For optimal effekt anbefales det, at du tager en full effect behandling af 8 gange og holder det ved lige ca. hver 2. måned
before_after_8

Dermatude = Meta terapi er en forkortelse for ‘Medical & Esthetical Tissue Activating Therapy’. Dermatude Metaterapi kombinerer fordelene fra flere hudforyngelses-metoder i én – 100% naturlig – unik teknik der er:

√ Anti-aging.

√ Hudforyngende.

√ Fugtgivende.

√ Genopbyggende.

before_after_12
Du stopper ikke din naturlige ældningsproces, men hudens ældningsproces kan gøres betydeligt langsommere og tegn på aldring kan endda synligt reduceres.
Huden begynder at vise de første tegn på ældning fra det 25. år. Huden bliver tyndere, blodcirkulation forringes og den naturlige produktion af kollagen og elastin begynder at blive langsommere, hvilket får huden til at miste sin fasthed og elasticitet. Denne naturlige aldringsproces starter indefra, men fremskyndes også af eksterne faktorer, såsom UV-lys, air condition, stress og stimulanser som alkohol og tobak.

before_after_1Huden bliver mere fast og genvinder sin elasticitet, fine linjer og rynker reduceres synligt, porerne bliver finere, cirkulationen stimuleres og den overordnede tilstand i huden forbedres. Metaterapi hjælper med at re-aktivere, det din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskere og yngre udseende.

before_after_3Metaterapi er en dybdegående behandling som kombinerer alle fordelene ved de forskellige lignende behandlinger i én teknik . Den ekstra bonus ved Metaterapi er, at anvendelsen af aktive ingredienser, kombineres med den naturlige celle-regenerering af huden. Hele huden behandles smertefrit med 18 mikronåle, der indføres i huden ved høj hastighed, som i gennemsnit laver 1.800 perforeringer pr. sekund. Dette betyder, at ingen områder i huden forbliver uberørt. Samtidig rammer Metaterapi altid det rigtige cellelag i huden, takket være den ultra-præcise justering af dybden.

Læs mere om Dermatude her og er du professionel behandler og interesseret i at tilbyde dine kunder permanent make up eller Dermatude behandlinger, kan du kigge på Nouveau Arts hjemmeside, der er distributør og kursusudbyder for Nouveau Contour og Dermatude, du finder dem her

Fra i næste uge, tilbyder Diana Hvas behandlingerne i hendes klinik i Classensgade 34 på Østerbro, samme sted som Nouveau Art som er forhandler af Dermatude, har til huse. Behandlingerne koster 1500,- pr. gang. Diana laver også extensions og den flotteste permanente make up. Du kan se mere til Diana og hendes behandlinger på hendes facebook side her

Jeg skal til min anden behandling i morgen, så vil jeg fortælle dig lidt mere om min personlige erfaring med behandlingen, og vise et før billede, som jeg vil sammenligne med et billede taget efter sidste behandling til slut. Hvis muligt viser jeg også et lille videoklip mens jeg bliver behandlet. Indtil videre kan du se en lille video med behandlingen herunder:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Hvem vil ikke gerne have et ansigt med et friskere og yngre udseende?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment