Ultimativ kærlighed mellem far og datter

Mine øjne er fyldt med tårer. Jeg er rørt i hjerte og sjæl, kan mærke kærligheden mellem far og datter helt ind i marven. This is what love is all about!

1435734_1403115755-8097_app

12 årige McKenzie Michelle Carey elsker dans. Da hun var halvandet, blev hun diagnosticeret med den livstruende, kroniske sygdom, Mitochondrial Disease, som der pt. ikke findes nogen kendt kur i mod. Sygdommen forhindrer kroppens celler i at producere energi til krop og organer. Mitokondrierne som er til stede i hver celle i kroppen, pånær de røde blodceller, er ansvarlige for,  at skabe 90 % af den energi, som kroppen har brug for, for at holde sig i live og vokse. Når de fejler, bliver der genereret mindre og mindre energi i cellerne, som enten tager skade eller dør. Hvis denne proces gentages i hele kroppen, vil systemet langsomt brydes ned, og livet på den sygdomsramte vil kraftigt blive indskrænket. Sygdomme i mitokondrierne synes, at forårsage mest skade i cellerne i hjertet, leveren, skelemuskulaturen og de respiratoriske systemer.

Sygdommen forhindrer altså Kenzie i, at vokse og tale, selvom hun forstår alt omkring sig.  Til skolens årlige sommer konkurrence, tager faderen sagen i egen hånd. Kørestolen  og sygdommen, skal ikke forhindre hans datter i at deltage, så Mike, pigens far,  går til tonerne af en Miley Cyrus sang, på scenen og danser med Kenzie.

vader470

 

Screen-Shot-2014-06-19-at-7.20.52-PM

Mit hjerte smeltede allerede da han tog sit første danseskridt, den smukke gestus alene, men mit hjerte kammede over, da han midt inde i sangen, løfter hans skønne datter op af kørestolen og danser videre med hende i sin favn. Smilet og kærligheden lyser ud af Kenzie, søde skønne “lille” engel af en pige. Ultimativ kærlighed mellem far og datter, så smukt, rendyrket TLC.

unnamed

mckenzie-carey
Her kan du se videoen der er blevet set af et godt stykke over 3 millioner mennesker verden over, tænker Kleenex har fået lidt ekstra kroner i kassen.

This is what love is all about

Vil du læse en lille smule mere om McKenzie, kan du gøre det herKenzies forældre har efter lang tids research, fundet nogle behandlingsformer, som Kenzie reagerer positivt på, men behandlingerne er bekostelige og forsikringen dækker ikke. Derfor håber familien at de vil kunne samle penge ind, så de fortsat kan forbedre deres datters livskvalitet. Kan man betænke dem i det. Ville enhver forælder ikke gør, hvad der var i deres magt, for at gøre livet for deres barn mere tåleligt? Har du løst til at følge donationerne, eller selv bidrage, kan du gøre det her 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Ultimativ kærlighed mellem far og datter, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Be first to comment