Turboslank

turboslankJeg er gået all in i kampen mod at smide de ekstra 6 kg, stress og manglende søvn har beriget mig med. Konceptet hedder Turboslank™, hvor man for en kort periode “glemmer” sine normale  kostvaner. I den periode anvendes i stedet et måltiderstatningspulver til vægtkontrol, som suppleres med et lille indbydende aftensmåltid. Kuren skulle være bedst i test over “pulverslankekure. Trustpilot vidner også om rigtig mange tilfredse kunder, som har prøvet mange andre kure, uden held, men som her er lykkedes med et vægttab som ikke bare er kommet dobbelt på, efter kurens afslutning. Den har 5-9 gange mindre sukker end eksempelvis Nupo, Nutrilet og Allevo, laveste kalorie indhold og højeste proteinindhold. Derudover spiser du et lækkert men kaloriefattigt aftensmåltid hver dag. I aftes lavede jeg Chili con carne, ud fra den medfølgende opskriftsbog, du får med når du køber en kur. Og Nej, som du ser på billedet foroven, så sparede jeg ikke på creme fraichen;-)

Under slankeperioden vil energiindtaget være begrænset til ca. 500 kcal pr. dag, hvilket medfører et stort energiunderskud, som dækkes ved tærring på fedtdepoterne. Herved sikres et effektivt vægttab uden at gå på kompromis med essentielle næringsstoffer. Slankeperioden må maximalt opretholdes i en sammenhængende periode på 20 dage efterfulgt af minimum 30 dages vægtbalance. Turboslank anbefaler at opretholde vægttabet ved at følge Balancekostmodellen, der favoriserer en kostsammensætning med et reduceret kulhydratindtag samt mere protein og sunde fedtsyrer.

Produkter_

Turboslank™ konceptet giver dig et effektivt vægttab, som gør det nemmere at komme igang med en sund livsstil og nye kostvaner. Som med alle andre kure, skal  en slankekur med Turboslank, være efterfulgt af sunde kostvaner og balancekost, for at opretholde dit vægttab. For mit vedkommende er søvn og stress min største fjende, så dem arbejder jeg samtidig med at eliminere eller i det mindste mindske.

En bøtte til en 10 dages kur koster 599,- Du kan være heldig at finde det på udsalg på andre side, firmaet selv har pt. vanilje smagen på tilbud til 299,-. Jorbær er deres bedstsælgende, jeg har alle tre, for jeg kan forstille mig, at jeg ville læøbe sur i det, hvis jeg skulle drikke noget med samme smag, flere gange om dagen, 10/20 dage i træk, man “brækker sig” jo allerede lidt på forhånd, så i dag har jeg drukket en shake af hver. Du skal indtage hvad der svarer til halvanden liter shake om dagen, herudover sørge for at drikke masser af vand (ups, vandfronten står det lidt sløjt med i dag).

Første dag er overstået, bemærkelsesværdigt føler jeg ikke sult. Til gengæld slog jeg en prut i Bilka, og den var ikke for børn, der var det bare om at snige sig væk i en fart. Min mave lyder som en heksekeddel, det syder og bobler derinde, men jeg har det fint, måske liiiiige bortset fra lidt racermve, men det siger min veninde er meget normalt, maven skal lige vende sig til det (smart, så skider jeg mig tynd?;-)

Anyway, jeg holder dig opdateret med forløbet, opture/nedture, vægttab,, hvis der bliver noget, nu min krop stadig kører i overlevelses-mode, men hvis jeg nu bestræber mig på at se om jeg kan få noget mere søvn og afstresse mig selv bedst muligt, så BURDE der ryge nogle kg. Jeg himler så ikke før de 6 kg er røget, spørgsmålet er så om de alle ryger på igen, når jeg er færdig med kuren. Noget andet er, at jeg ikke vil afholde mig fra en impulsiv brunch med veninde, middagsaftale eller andet, så må det tage den ekstra tid det tager. Selvfølgelig vil jeg bestræbe mig på at den skal holdes bedst muligt, men der skal også være plads til hygge at the side.

Har lavet en lille aften jorbærshake, tilføjet lidt friske hindbær … det er sgu ikke så ringe endda. Skål, og lad os så give de skide kalorier én på lampen;-)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Turboslank, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment