Tre ris og en røvfuld – Anmeldelse af Robinson Ekspeditionen afsnit 2

Anmeldelse til BT Online af Robinson Ekspeditionen 2013, afsnit 2.
MTM2MjE1NTIwNUxvZ28uanBn

Rørstrømsk Due

Har han givet kvajebajer? Duen fortsætter som leder? Jeg tror stadig ikke han overlever længe på posten, den overtager Portøren eller Backer. Duen er rørstrømsk. Vi er fem dage inde i ekspeditionen og han flæber to gange indenfor samme døgn?! Over at blive genvalgt og over at se et billede af sine børn. Ret ryggen ven, det bliver sgu en lang ekspedition hvis der ikke skal mere til.

Hold syd er som hjemløse der jagter brødkrummer – godt i gang med alliancerne, som vidst ikke er helt så fasttømrede. Fornemmer Duen bliver er en vendekåbe. Hold nord rører vidst ikke så meget i gryden – endnu.

Biker Jens look aliken, vores alle sammen Onkel Robert, får endelig søsat tømmerflåden og kommer hen til legekammeraterne på hold nord. Og på nul komma dut, går de fra skepsis, skal-han-nu-komme-og-tage-det-mad-vi-ikke-har, til, at hele holdet kommer i trusletterne, ved synet af hans medbragte tændstål. De beholder ham. Surprise. De har så heller ikke set hans røv endnu – det har jeg. Jøsses! Men taktisk godt første move. They need him. Nu er de to mand i overtal.

Tre ris og en røvfuld

Kappestriden var en jammer uden lige. Rødt hold får sgu det røde kort for manglende samarbejde og kommunikation. Hvor var kampgejsten henne? Duen derimod, trådte i karakter på gult hold og deres samarbejde i konkurrencen var sublim. De vandt dermed, at få deres ene medbragte personlige ting udleveret. Og her må jeg sige jøsses igen. Hvor fanden var deres tanker da de pakkede den ned? Ja sgu da tydeligt ikke på en øde ø! Kun går-i-et-med-palmetræet-Lone havde set lyset. En presenning. Tro mig, får I troperegn, er den guld værd som afskærmning. Er I kreative, kan den bruges til langt mere end beregnet!

Halvdelen af hold syd ryger til tælling og øgler som på kommando, på grund af noget de har spist.  De ryger til observation og behandling. Hvad fanden puttede du i røveren på den hane Cecilie? Og hvorfor er du hårdest ramt? Åd du virkelig mere end de andre, som Duen er så fortørnet over? Det skal man ikke, så får man røvfuld og blå stue træder i karakter. Aj øv, hun fik 3 ris mere end mig – det´snyd. Jesus!

Jeg er så også ved at øgle over Backers: Jeg tror det skulle have været to mænd og én pige i dysten. Portøren: Vi havde helt klart vundet, hvis JEG havde været med. Give me a fucking break! Det ved I ikke – I tabte med marginaler. Videre!

Det svageste led

I ø rådet fik Lone fire stemmer. Ja, selvfølgelig. Hun VAR det svageste led, gennemsigtig som tapetklister. Tre af stemmerne tilfalder Cecilie som ellers umiddelbart er et aktiv i konkurrencer. Danmarksmester i karate (styrke – både mentalt og fysisk, balancen formoder jeg også er i orden) og ikke er bleg for en halalslagtning af en hane og dertil plukning og partering. Jamen klart? Tænk nu bare en lille smule længere frem i spillet folkens!

Der er kommet lidt mere smæk på pedalen. Nu er jeg på ”fornavn” med ikke bare fem deltagere, men hele… øøøhhh seks. Onkel Robert, Palmetræet (tæller ikke, hun er nu ude, og glemt igen i næste afsnit), Mikkel, Portøren, Backer, Duen og Cecilie. Alliancerne er godt i gang. Fede konkurrencer, et tvungent anderledes ø-råd. Nu mangler vi bare flere af deltagerne træder i karakter – Har vi en quitter næste gang? Hvem er den udefrakommende hjælp? Ser vi Action Roberts røv igen? Jeg er med endnu!

*** fire ud af seks stjerner ***

Du kan også se anmeldelsen på BT online her:

http://www.bt.dk/film-og-tv/robinson-anmeldelse-dovne-robert-staar-til-soes

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Be first to comment