Tag familien under armen og tag på pluk-selv-jordbær udflugt

Så er det sidste udkald for pluk-selv jordbær på landets frugtplantager. Vi gør det hvert år, så fik lige fart under sålerne, da jeg i formiddags tjekkede hjemmesiden på vores lokale Kildebrønde Frugtplantage, og så, at de stopper for pluk-selv-jordbær i morgen.
Så har du ikke allerede været ude i “marken”, så er det en god anledning til en lille hygge familie komsammen, blandt jordbærbedene.  Afsted med jer;-)

Her kan du se hvor der er en jordbærplantage nær dig og om du stadig kan nå det, hvis ikke du bor i nærheden af Kildebrønde Frugtplantage.IMG_2591Når nu vi var gået all in på andres selvdyrkelse, så er det svært ikke at blive fristet med alverdens andre hjemmedyrkede økologiske lækkerheder, så udover vores 3 kg selv plukkede jordbær til 30 kroner kiloet, vi måtte også lige have nogle kartofler og hjemmelavet æblemost med hjem. Den lille flaske tømte Skidesprælleren på vej hjem i bilen, jeg var tæt på at lave samme nummer med den store – men, jeg styrede mig;-)

IMG_2584Nu står jeg her med 3 kg jordbær, jeg kan mærke nogen indtager min krop. Hüttemeier is in the house, nu bliver jeg jo nødt til at lave både jordbærgrød og marmelade.

Så selvplukkede jordbær blev til: jordbær-rabarbergrød, jordbær-rabarber marmelade, jordbær-myntemarmalade, jordbær med fløde og en enkel (eller to) Strawberry Daiquiri.

Jeg har lavet et indlæg med opskrift på min jordbær-myntemarmelade og endnu vigtigere; daiquiri´en;-) Du finder indlægget med opskrifter her

Skøn dag til jer, ud og pluk nogle jordbær. Det eneste der er noget pis – nu er jeg jo for helvede nødt til også at bage nogle boller til al den marmelade!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Tag familien under armen og tag på pluk-selv-jordbær udflugt, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment