Skån miljøet og støt et godt formål

IMG_0853

Se hvad jeg har købt og netop modtaget med posten (Tak Inge Færch), er de ikke fine? Jeg plejer ærligt mest at bruge de der farvede karklude i gul, lyserød og lyseblå man som oftest køber i en pakke med 1o, men erfarede så, at de er fyldt med mikroskopiske plaststykker, der ryger direkte ud i havet, hver gang vi vasker dem i vaskemaskinen. Vidste du det? ? I had no clue og jeg tror kludene er i de fleste danske hjem, så mine er kylet ud og erstattet med disse farverige hæklede og strikkede klude.

Jeg så tilfældigvis Donation25 i et opslag på facebook og tænkte, at dem måtte jeg da støtte. Karkludende koster:

Almindeligt bomuld: 30 kr. pr. styk og ALLE pengene går til et velgørende formål

Økologisk bomuld: 55 kr. pr. styk, hvoraf 30 kr. bliver doneret til et velgørende formål.

De kan selvfølgelig vaskes i vaskemaskinen, men det über cool med dem er, at hele eller størstedelen af beløbet går til et velgørende formål, som hækleren/strikkeren bag, selv bestemmer. Du kan så vælge at gå efter en sælger som støtter netop dét gode formål du gerne vil støtte, eller selv foreslå et formål, eller bare gå efter de klude du finder mest tiltrækkende og tænke; jeg støtter et godt formål ligegyldigt hvad. Kludende finder du i alle farver og alverdens mønstre.

Overvejer du, om de skide syntetiske plastikpartikel-klude skal lodret i skralderen, og så i stedet støtte et godt formål, så finder du Donation25 på facebook lige her

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Skån miljøet og støt et godt formål, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment