Single i New York, single i Ishøj. Same same, but different

Der er ikke noget som kan rykke så meget på lykkeboblerne i ens krop, som veninde aften. Love them og minder mig selv om, at det skal jeg dyrke noget mere.

I mandags, havde jeg i samarbejde med Warner Bros. Pictures og SF Film, fået mulighed for, at invitere 3 veninder ind til privatvisning af filmen Single in New York, som har premiere i dag, med efterfølgende middag på den argentinske restaurant Asador på Christianshavn. Nu er jeg godt nok den eneste single af os fire tøser, med hvad…. single i New York, single i Ishøj. same same but different.
single_i_new_york_plakat
Vi havde ikke så mange forventninger til filmen andet end, at det skulle være en underholdende feel good film. Og det måtte vi konstatere at det var. Letfordøjelig med gode punchlines, specielt fra den fandenivoldske Robin. Hun fyrede nogle fantastiske replikker ud af ærmet, og der var også fine små budskaber i filmen. Vi grinte mange gange og var generelt godt underholdt, en film der kan dække en bred aldersgruppe.

13440H2BS.DNG

Filmen handler i sin enkelthed om Alice (spillet af Dakota Johnson, hende der også havde en småfesen affære med Mr. Grey), som aftaler med sin kæreste, at de skal have lidt luft. Så at sige, prøve at være væk fra hinanden lidt. Nogle kalder det “pause”.= Dødsdømt. Det går da også meget godt, lige indtil klassikeren, den ene får en ny kæreste. Alice forsøger at navigere rundt i storbyens singlesfære efter bruddet, hvilket viser sig at være en udfordring i byen, der konstant tilbyder nye definitioner af parforholdet. Der er den rigtige måde at være single på; der er den forkerte… Og så er der lige Alice og vennerne Robin, Lucy, Meg, Tom og David.

13166H2BS.DNG

New York er byen der aldrig sover og samtidig byen, der er fuld af ensomme hjerter, som søger en med- og samspiller, hvad end det er til kærlighed, et one night stand eller en ting derimellem. Men ét eller andet sted i singlezonen, mellem ensomhed, forventning og indfrielse, har alle de ugifte, frie hjerter ét tilfældes; de må lære, hvordan man er single i en by, der konstant tilbyder nye definitioner af parforholdet. Du kan se traileren her, men både jeg og mine tre veninder kan klart anbefale den, du lægger bare hjernen inden du går ind, ikke så meget at tænke over, bare blive underholdt, easy peacy – Jeg lover du går fra biografen med et smil på læben;-)

Efter filmen var der bestilt bord til os på den argentinske restaurant Asador på Christianshavn. Vi fik serveret en lækker tre retters menu, specielt hvinede vi næsten i falset over forretten, en cremet sellerisuppe, og det på trods af, at samtlige tre af mine veninder, normalt ikke er til selleri, men her var det lige før vi både slikkede tallerknen og lagde kokken i benlås med tvang om at røbe opskriften. Men super lækker menu og lige så lækker vin menu. Vi blev enige om, at det ikke var sidste gang vi lagde smagsløg til her.
FullSizeRender
Tak for god mad og vin. Tak for god filmoplevelse og tak for jer; Britt, Sanne og Line, for en hyggelig, sjov og dejlig aften;-)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Single i New York, single i Ishøj. Same same, but different, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment