2013-12-20

Brevkassen

Tror du min kæreste vil tilgive mig?

Hej Malene,

Jeg er en kvinde pige 28 år, og har de sidste 5 år, haft et on/off forhold med min kæreste.

Inden vi indledte vores forhold, var vi bedste venner, der gjorde det svært for os, at vænne os til det at være kærester fra den ene dag til den anden.

Men efter 5 års rutsjebanetur, hvor han har gået fra mig flere gange og såret mig og jeg har set andre fyre og såret ham, gik det til for nylig, rigtig godt.

I sommers, så vi hinanden så regelmæssigt, at jeg begyndte at tro, at vi igen var ved at indlede noget seriøst. Da jeg ville være sikker “kom jeg til” at kigge i hans telefon, og kunne se, at han var i kontakt med andre piger (ingen tvivl om, at der var seksuel kontakt).

I stedet for at konfrontere ham med det, følte jeg pludselig ikke, at jeg besad positionen til at kunne konfrontere ham, da vi jo ikke var kærester, og valgte i stedet at ignorere det og selv køre samme stil som ham.

Dette betød, at jeg begyndte at se en anden fyr i en måneds tid, samtidig med at jeg så ham (han gjorde jo det samme). Han konfronterede mig med dette, da han havde hørt om det rundt omkring i byen, hvilket jeg bare benægtede. Til sidst kom sandheden ud gennem andre kilder, og han gav mig chancen for at fortælle sandheden, men jeg blev ved med kun at fortælle den halve sandhed.

Han tilgav mig dog for at have set en anden, da jeg forklarede ham, grundlaget for at have gjort det.

Mit forhold til den anden fyr, havde jeg aldrig været følelsesmæssigt involveret i, men noget gjorde, at jeg, selvom min kæreste og jeg svævede på en lyserød ske, ikke kunne stoppe kontakten til den anden fyr – ikke på et fysisk plan, men vi skrev sammen (på en måde, hvor det er tydeligt, at jeg søger beskræftigelse hos ham, som jeg egentlig fik rigeligt af hos min kæreste).

Min kæreste har nu opdaget, at jeg stadig har haft kontakt til den anden fyr, og synes det er utilgiveligt, og vil ikke længere se mig, hvilket jeg har fuld forståelse for, da han flere gange har bedt mig om ikke at have kontakt til ham, hvor jeg også har nægtet at have haft det. På dette tidspunkt, formåede jeg at opbygge en tillid fra hans side, der blev fuldstændig brudt, da han opdagede at jeg løj om det hele.

Jeg kan hverken til mig selv, eller min kæreste give en forklaring på, hvorfor jeg har vedligeholdt kontakten med den anden fyr, når vi havde det så godt sammen.

Hvorfor gjorde jeg det? Og tror du, at min kæreste kan tilgive mig for mine løgne de sidste 2 måneders tid?

Det er virkelig gået op for mig, at jeg elsker min kæreste, og vil gøre alt for at få det til at fungere igen.

Hilsen Camilla

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Be first to comment

Tilbage