2013-12-20

Brevkassen

Delebarn – Hvad er bedst for barnet?

Hej Malene,

Håber meget du kan hjælpe mig. Jeg har en søn på 1 år som jeg deler med hans far vi har aldrig boet sammen men samarbejder godt sammen om vores søn.
Min søn har besøgt sin far siden han var 4 måneder gammel i starten var det kun en time af gangen og det er så langsomt trappet op så han nu har ham ca 5 timer hver weekend hvilket fungere rigtig godt min søn er glad og tryg ved sin far. Men jeg er dog lidt bekymret for min søns adfærd når han kommer hjem, der er intet når han lige kommer hjem der kravler han sin runde i huset helst gerne med mig ved sin side og når dette er gjort kan han falde til ro og lege med sine legesager, men hvis jeg forlader rummet bliver han pylleret og kravler efter mig  dette vare som regel en dag eller to og så det ovre igen så er han sit normale jeg med masser af selvstændighed og gåpåmod. dette er vel meget normalt når han har været væk så mange timer men det der bekymre mig mest er at han sover meget uroligt om natten efter en lang dag hos sin far. Han bliver motorisk urolig og vågner flere gange om natten og skal være sikker på jeg er der, det er umuligt for mig at putte ham i egen seng igen hvis han vågner da han ikke falder til ro før vi ligger i ske eller holder mig i hånden . plejer normalt godt at kunne ligge ham igen hvis han vågner.
Jeg er bekymret for om dette er usundt for ham syntes jo ikke det burde være sådan han kan sagtens overnatte hos min mor og blive passet mange timer uden at jeg kan mærke det mindste på ham. nu er problemet så at hans far ønsker at have ham hver anden weekend og så skal han selvfølgelig overnatte der, men jeg syntes bar det er alt for tidligt når han reagere som han gør bar ved at han har været oppe ved sin far længere end normalt. er bare bange for han tager skade psykisk senere i livet er det mig der er en rigtig pyller mor ?

Mvh. Den forvirrede

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Be first to comment

Tilbage