Prinsessen holder fridag

De fleste små piger har prinsessedrømme, drømme om at få lov til at klæde sig ud, i fint tøj. I dag fik min lille lykkepose, indfriet sin drøm om at være prinsesse for en dag. Omringet er blonder, tyl og perler i lange baner – ren eventyrland. Sophie blev 6 år i onsdags, og oplevelsen var én af hendes fødselsdagsgaver, så i går holdte hun fri fra børnehaven, for at blive fotograferet af Anette, indehaver af Blitz Foto, som har specialiceret sig i denne romantiske gamle stil.
10314505_780735778605378_6467756812131562944_n

At træde ind af døren til Anettes studie, er som at komme i Himlen for en pige på 6 år. Og også for hendes mor, der har en skabs-prinsesse gemt bag sit Pippi Ydre. Her emmer af eventyr og romantik. Det er hvad Vild med dans er for en voksen kvinde, der udlever sin prinsessedrøm… (Helle for Silas) et par år og et par dage for sent – bortset fra, at det aldrig er for sent, at lege prinsesse for en dag. Jeg vil giftes NUUUUUU (ja Malene, men det kræver lige en mand… mindre detalje, og så vidt vides, findes de stadig ikke som samlesæt, i hvert fald ikke i en udgave, så de også kan give et godt kram).

IMG_5064

Nå, det var ikke mig det her blogindlæg skulle handle om, men min datter. Mini Pippi, som er en sjov konstellation af sejhed, bestemt pige, møder diva og uskyld i den fineste form. Hun er typen der frygtløst kravler højst op i træet, men helst i ført balkjole og diadem. En drenge-pige som sin mor. I går var der mere Diva end Pippi over hende, hun var ekstatisk af lykke, indhyllet af prinsessestemningen i Anettes studie. Omringet af den ene smukke kjole efter den anden, tyl, blonder, perlekæder, blomster, glimmer og “diller-daller”., what´s not to like, for en lille pige (og stor)? På med en kjole, perlekæde, perlearmbånd, blondetaske, blondehårbånd – vi snakker blonde med blonde på, men resultatet var ikke til at tage fejl af,  en pige der euforisk og stolt stod og drejede rundt om sig selv. “Vent lidt, jeg skal lige se mig i spejlet, og så stod hun ellers der og poserede og slugte sig selv med øjnene, det i sig selv, var næsten lige så godt som selve fotograferingen. Ren eye-candy, hvis du spørger hende.  “Gid jeg havde lige så mange kjoler” (ja og gid din mor havde et lille så stort hus til at opbevare dem) gid jeg havde sådan nogle smukke handsker, gid jeg havde…”Munden stod ikke stille, men hvad havde jeg forventet af et barn, der elsker at klæde sig ud? Og hvor tit har hun mulighed for at klæde sig ud, i så fine kjoler? Elsa-kjolen blegner lidt til sammenligning.

Sidder du nu og tænker; Æv, jeg ikke også har en pige, så fortvivl ikke, Anette tager lige så skønne billeder af drengebørn, se her:
dreng
Og hun kan sit kram, man er slet ikke i tvivl om, at Anette elsker sit job, og Sophie følte sig straks hjemme. “Hvorfor kalder du mig hele tiden skat”? spørger hun Anette. “Jamen det er jo fordi du er en lille skat”, lyder svaret resolut, og man tror jo på hende, for det er den fornemmelse Anette giver. Hun udstråler omsorg og interesse for de børn der er der, og Sophie labbede det i sig, som en forårskåd labrador, hun kunne næsten ikke være i egen krop. Resultatet af de fantastiske billeder ser du her, jeg synes de fortæller en hel lille historie i sig selv – Jeg elsker dem!

_66P5951

_66P6047Så dejlige stemningsbilleder, og som Sophie spurgte på vej hjem i  bilen: Mor, kan vi tage ud til Anette igen i morgen, det var viiiiunderligt! Nej, det kan vi ikke, men vi vender helt klart tilbage for nye billeder. Det var en fantastisk oplevelse, for både mor og datter – så Anette, vi ses snart igen til nogle romantiske strandbilleder. Hverken deltagelse i Vild med dans eller giftemål, er sådan liiiige rundt om hjørnet, og nu så jeg jo, at du også har kjoler i min størrelse, så vil du ikke nok dulme min prinsessedrøm, og kvæle mig i blonder, tyl og flæser, bare lidt? Altså, Sophie må også gerne være med, men jeg kan ikke love, at jeg ikke får skubbet hende i vandet og råber, se mig se MIG;-)

Kig med her, så kan du selv få et lille indblik i Anettes eventyrlige verden:

Priserne får du her:

Prinser og prinsesser eller hele familien, masser af forskellige stilarter og lækre rekvisitter (tyl, blonder og perler inkl.)

Fotografering : 498 kr.

Fotopriser:
13 x 18 cm : 390 kr.
18 x 24 cm : 470 kr.
24 x 30 cm : 685 kr.
30 x 40 cm : 1075 kr.
40 x 50 cm : 1395 kr.
60 x 80 cm : 2525 kr.

Her er nogle af de billeder jeg selv tog med min mobil, mens Anette forevigede Sophie:

IMG_5060 IMG_5072 IMG_5062 IMG_5065

 

PastedGraphic-7

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Prinsessen holder fridag, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Be first to comment