Øhhh, skal du ikke have andet end det der? Status efter 9 dage på juice only

Det spørgsmål møder jeg konstant. Sammen med: Drikker du KUN juice, altså, spiser du SLET IKKE noget? Er du ikke sulten? Har du ikke racermave/forstoppelse og tisser du ikke hele tiden?
Svarene er ja, nej, nej, nej, nej og nej, i nævnte rækkefølge;-)

Så hvad er status? Min 9. dag på Wish juice er snart i hus, så har jeg 6 dage tilbage. Faktisk tror jeg det bliver 7, for jeg har ikke fået drukket min kvote af 8 juice dagligt, jeg er lidt bagud. Det svarer vel også godt på spørgsmålet, om jeg ikke er sulten hele tiden? Oplever jeg snerten af sult, så er det udelukkende fordi jeg er bagud, at der måske er gået 4 timer siden sidste juice. En god tommelfingerregel er, drik en juice hver 2. time, og kan du klemme lidt vand ned imellem, then do so., det mætter også lidt. Jeg skal have drukket noget mere, for det der undrer mig er, hvorfor jeg egentlig ikke har et rend på toilettet. Men det jeg får ind af juice, er jo egentlig bare, hvad jeg burde indtage af væske i løbet af en dag, og det drikker jeg aldrig normalt. Jeg er sindssyg dårlig til at drikke normalt, er altid dehydreret, så jeg vil faktisk piske mig selv til, at klemme noget vand ind i mellem mine juice.

Har du tabt dig, er der også en del der vil vide. Jeg tror at mange tror at jeg er på slankekur. Det er jeg ikke, for mig er det kun for velværets skyld, for at få renset systemet, det indre kloaksystem, godt igennem, ikke at det ville gøre mig noget, hvis der røg et par kg. Nej, jeg har ikke tabt mig, ikke det der ligner, MEN alle jeg kender som har været på juice detox, også på samme juice som dem jeg drikker, har tabt sig. Jeg havde ikke forventet et vægttab, udfra tidligere erfaring. Min krop er stadig i en belastet tilstand, så den tror hele tiden, at der er “katastrofe” på vej, så den holder på alt fedt – Just in case “krigen bryder ud og jeg enten skal kæmpe eller flygte”. Måske den giver sig lidt når jeg er helt færdig med de 14 dage, jeg lover jeg nok skal hoppe på vægten, men frygt ikke selv, at du ikke vil tabe dig, hvis det er dit mål, som sagt er jeg endnu ikke stødt på andre end mig selv, som ikke har tabt sig ved juice detox;-)

IMG_5713

Én gang om dagen, hælder jeg en spiseskefuld Eye Q fiskeolie i én af juicerne. Fiskeolie bvadr tænker du måske, men det behøver du ikke. Eye Q er en populær og anderledes fiskeolie med citrussmag, og uden smag og lugt af fisk, men  det gør lige, at jeg sikrer mig, at jeg får nogle af de flerumættede fedtsyrer, som har mange vigtige funktioner i kroppen, blandt andet i hjerte-kredsløb, hjerne og led.

Jeg har haft det fint i alle ni dage, undtagen i går hvor jeg vågnede træt og tung i hovedet og med hovedpine. I nat sov jeg til gengæld bedre end jeg har gjort længe, indtil en kat der nu er billigt til salg, stod og miavede – møgkat;-). Jeg er aldrig gået sulten i seng og jeg er aldrig vågnet med sultfornemmelse, skal jeg komme med en liiiiiille bitte ting der kunne gå hen og blive en udfordring de sidste par dage, så er det måske den søde smag juice´ne har, jeg spiser og drikker  jo ikke så mange søde sager til dagligt, så der kan jeg godt mærke, at jeg savner noget der er knap så sødt, men juice´ne i sig selv er jo velsmagende.

Er du interesseret i at køre samme juice kur som mig og gider du ikke selv bruge tiden og besværet på at juice selv, du vil også blive overrasket over, hvor meget frugt eller grøntsager du ville skulle bruge, så kan du købe samme juice som jeg drikker; Wish fra Seimei, ved at bestille her: ordre@seimei.me Det koster 1300,- for en uge, og der får du 5 forskellige varianter, 72 juice i alt, svarende til 8 juice om dagen. Husk også, at for hver juice du køber, er du med til at støtte et godt formål, via Wish Fonden, som en del af indtægten fra hvert solgt produkt går til. Du kan også se mere på Seimei´s hjemmeside her

www.seimei.eu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Øhhh, skal du ikke have andet end det der? Status efter 9 dage på juice only, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment