Nissen fra Helvede…

Kan I se hvad det her er? Det er Nissen fra Helvede!
IMG_4511
I ved, den der forbandede lille drillenisse som ungerne i børnehave/skole får med hjem til overnatning og hvor forældrene skal skrive om alt det gak og gøjl Nissen finder på. Jeg maaaagter det ikke. Jeg har ikke engang fantasi nok til at finde på noget andet end at kaste en elastik i håret pt. 
Død over Puttepigen og alle hendes søskende, som invaderer børn i det ganske land. I det mindste kunne Julemanden sgu da godt sende opmuntrende gaver til enlige mødre… Tænker en mand i samlesæt er vel ikke for meget at forlange, nu jeg skal holde liv i hans juleleg af en nisse, i form af “det-er-100-%-nissen-der-har-fundet-på-alle-løjerne-i-nattens-mulm-og-mørke-og-ikke-mor/far-der-driver-gæk-om-ikke-andet-synes-børnehaven/skolen-at-det-er-top-spas” halløj.
STØN, hvorfor har ungen aldrig Nissen med hjem når hun skal til sin far? Skulle have været hurtig og spørge om vi kunne bytte fucking Puttepigen til en anden dag, men der var ungen jo allerede ved at revne i begejstring: Mor se, endelig var det min tur til at få Puttepigen med hjem juble-juble. Moren her, tænker bare “tror det er nu jeg hopper i havet”.

Efter at have sundet mig et par timer, strammede jeg mig an, og klemte alligevel lidt gak og løjer ud af ærmet.

Jeg har overgivet mig til Nissen fra Helvede:

Kære alle frække børn,

I går kom jeg med Sophie hjem, og så var det tid til nye nisse-spilopper. Hende Sophie er ellers en sød pige, hun delte sin risengrød med mig, hun var bare lidt nærig med smørklatten, hvis I spørger mig.

Hjemme hos Sophie bor min kusine Nisseline, med rød nissedør, postkasse juletræ og kælk – fint skal det være. Men nu må I ikke sladre til hende, jeg hvisker det lige: Hun er altså lidt kedelig, hende min kusine Nisseline. Ingen nissestreger, ingen drillerier. ALTID opfører hun sig pænt, og hun siger altid til mig; Puttepige, du skal opføre dig ordentligt, ellers får du ingen ny nissehue næste år. Måske er det derfor min nissehue er 125 år gammel?

Jeg må ikke engang tisse i Møllerens sokker. Mølleren det er ham der ejer den mølle, som min kusine Nisseline og min onkel og Tante bor i. De bor oppe på loftet. Faktisk nænner jeg slet ikke at sige, at jeg har tisset i den sok som Nisseline sover i, hjemme på Møllen.

Men ved I hvad jeg gjorde i går? Jeg drak Nisseline ”skide fuld og på nissesokker” i rød saftevand (altid ”politisk korrekt” I know). Jeg ved godt, at ifølge Landsforeningen For De Forenede Nisser, så må nisser hverken drikke sig fulde i saftevand eller bande, så jeg smider lige et par pebernødder i Slyngelkassen på forhånd, men de har været det hele værd. Jeg kommer bare lige i tanke om noget. Jeg har glemt at lukke alle skuffer og skabe i køkkenet, efter jeg var på pebernøde-jagt – jeg væltede vidst også en stol eller to.

Men med masser af rød saftevand i blodet, så kan I tro der blev fest. Nisseline skruede op for musikken, og man kan faktisk godt høre Søren Banjomus på fuld hammer 98 gange i træk, uden at blive nissetosset. Eller, lidt tosset blev vi måske. Først malede vi lilla briller, Rød Rudolf tud og knurhår på Sophie, vi glemte lige at tjekke om det var vand-tusser, så måske har Sophie stadig lilla briller på i næste uge? Det var faktisk rigtig svært at tegne på hende mens hun sov, for hun vendte sig hele tiden i sengen – men vi syntes selv det blev en ret flot tud. Brillerne sidder måske lidt skævt?!

Jeg har i øvrigt pakket hendes pakkekalendergave op… altså ikke helt op, jeg skulle bare lige se hvad Nisseline havde pakket ind til hende, for det kunne hun ikke huske. Hårene er også klippet af Sophies tandbørste, men det var altså ikke mig, det var Nisseline, mens hun fnes og sagde; Se hvor fræk jeg er Puttepige, er jeg ikke bare en fræk Nisse? Jo hun var, jeg er stolt af hende, selvom jeg ved at hun er lige så sød og kedelig igen i morgen, når jeg er rejst videre til et andet barn.

Efter det fik vi lyst til at hoppe i trampolin. Ved I hvad, sådan én havde Sophie på sit værelse. Eller, det er lidt løgn… Sophie havde én … på maven. Er I klar over hvor godt sådan et maveskind er at hoppe på? Så hvis Sophie har lidt ondt i maven i dag, er det fordi vi glemte at tage træskoene af, inden vi begyndte at hoppe. Undskyld!

Jeg tror vi glemte at fjerne vores pudetårn som vi havde bygget foran døren, men hvis I læser dette, er Sophie kommet igennem dem, og så gør det jo ikke så meget, vel?

Til gengæld har jeg pakket Sophies frokost ind i gavepapir, Nisseline har puttet gavepapir om, det er hun så god til og måske vil det få Sophie til at spise al sin mad i dag? Ellers har jeg puttet cornflakes i lommerne på hendes flyverdragt, men dét er jo ikke en nissestreg, så kan hun gå og småspise hvis hun bliver sulten ude på legepladsen.

Nu er jeg altså træt, så nu vil jeg lægge mig til at sove. Hvis jeg kan. Jeg er så spændt på, hvem jeg skal hjem og laver nisseløjer hos i morgen.

Ho ho o-hej fra Puttepigen

IMG_4549IMG_4537

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Nissen fra Helvede..., 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment