Nissen er flyttet ind

IMG_4378

Nissen er flyttet ind i vores lille hjem, super hyggeligt, da det er første gang vi har set nissens dør eller nogle af nissens personlige ting. Vi tror det er en lille nissepige, pga. de røde træsko og farverne på gavepapiret under nissens juletræ.
De andre år, har nissen lagt en kalendergave under juletræet hver nat, men i år har jeg valgt ikke at have juletræ fra d. 1. december, så nu må vi se hvad nissen har fundet på af løjer i år. Og om vi får nissen at se.

Jeg måtte alliere mig med prinsessens storebror, der lokkede hende ind på hans værelse, mens jeg installerede nissedøren. Da jeg giver grønt lys, lokker han hende op i stuen, under påskud af at finde en oplader. Han spiller naturligvis overrasket og påpeger at vi har fået en nisse, at nissen er flyttet ind, og så kan jeg nede fra køkkenet bare høre det tørt fra Sophie: Nej, det er bare mor der har pyntet og sat det op. Så meget for den overraskelse, men dum er hun ikke;-)

Jeg nægter dog at give mig, så da hun kommer ned i køkkenet med sin storebror i hælene og spørger: Mor er det ikke også dig der har sat en nissedør op i stuen, ser jeg meget overrasket ud. En nissedør? Nej, jeg har jo stået hernede og tømt opvaskemaskine og sat tøj over. Altså hvad mener du? Er der en nissedør oppe i stuen, tager du pis på mig. YES, nu ser jeg tvivlen i hendes øjne…. Jeg fortsætter – aj den må du altså lige vise mig, tror du der er en nisse der er flyttet ind, så ER det måske den der har taget vores gavepapir i går? Hun spæner op, men da hun ser mig stoppe overrasket op (levede mig måske lidt for meget ind i rollen) og næsten forskrækket kigge mig omkring efter nissen, spænede hun lige så hurtigt ned af trappen igen, alligevel ikke helt tryg ved situationen. Men så begyndte spørgsmålene: Jamen mor, jeg har åbnet døren, der er bare væg bagved, hvordan kommer den ind og ud af væggen? Hvordan har den fået søm med og banket døren op? Må jeg tage en gave under træet (nissens miniature gave)? Der er en nisseskål, så skal vi give den risengrød hver aften, så den ikke bliver sur. Mission accomplished. Mor, jeg holder mig vågen i nat -. Jeg VIL bare se når nissen kommer ud af døren…. Aj det gør du så ikke, for nissen er genert, og kommer kun når den er sikker på at vi mennesker sover. Slut prut finale. Ungen er glad, rigtig glad. NISSEN ER FLYTTET IND. Som hun begejstret jubler. Vi har fået en nabo;-)

Nissedør og tilbehær kan du finde på nettet. Jeg har købt det hele hos KJ Designmen du kan også finde nissedør og tilbehør hos Bæklund Design. Jeg har selv samlet og malet døren, samt malet nissetræsko og trappe, men du kan godt købe en færdigmalet pakke.

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Nissen er flyttet ind, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment