Når Moder Sol kysser nænsomt godmorgen

IMG_0829

Indrømmer blankt, jeg er en forårs-sommerpige. Det er der jeg virkelig lever og suger sol, fuglefløjt og menneskers generelle bedre humør til mig. Jeg bliver lidt som en forårskåd savlende labrador, det er lige før jeg logrer med halen;-)

Efterår, som kaster op i alverdens farver… Flot ja, men gråt vejr med gråt på, overskygger lidt de smukke efterårsfarver.  Lidt ligesom at fise i Aldi på en søndag, på en grå regnvejrsdag, kan næsten ikke blive mere deprimerende. Min søn derimod, hans favorit årstid er klart efterår, han elsker regn (vel og mærket, når han ikke går rundt ude i regnen) og efterårsfarverne.

Og så er der vinter. Mørk og kold… not so much. Og dog. Når jeg er hoppet ud af sengen, med det halve af Faxe Kalkbrud i øjnene, grundet en hel nat uden søvn, og hvor dynen lokker tryg og varm, så er der alligevel ikke noget der slår en frostklar morgen, hvor Moder Sol, kærligt og nænsomt, kysser én godmorgen.
Følger datter i skole og går en lille omvej hjem, bare for liiiige at være i det, lidt mere. 6 km smuk gåtur. What´s  not to like?
IMG_0833

Hvilken er din favorit årstid?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Når Moder Sol kysser nænsomt godmorgen, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment