Når dårlig dag transformerer sig til god dag

Kender du det, når der er regnvejr i dit sind, og skyerne så pludselig forsvinder, og solen titter frem? Indrømmet, jeg er lidt mast og ked i øjeblikket. Nogle gange har jeg bare ikke lige så meget energi til at face livets udfordringer og januar har budt endeløse søvnløse nætter og minus søvn, så duer heltinden ikke.
Men igår, da skinnede solen, både reelt og i overført betydning. Tristhed blev vendt til en smule ro (Tak Taina) og glæde (Tak Gitte og Nicklas).

Min datter havde fødselsdag i går, men for en sjælden gangs skyld, skulle hun ikke holde den hos mig, men hos hendes far. Lucky bastard – men det er ham vel undt. I stedet fik jeg hjælp af kær venindes datter til at lave denne lille hyldest video til min datter, i anledning af hendes 7 års fødselsdag. Tillykke min dejlige skattepige, TAK fordi lige netop jeg, var så heldig at blive DIN mor;-)

Op af formiddagen, hvor jeg sad der helt trist og havde gang i endnu en problemløsning, får jeg besked fra min søn: Vi skal ud og spise i aften, og måske en film. Hvad har du lyst til? Lad mig bare sige det som det er, det er ikke ligefrem fordi sønnen min, smider om sig med invitationer  til sin mor. Jeg skal lokke med mere end bare smiger, hvis jeg skal have ham til at sidde og se en film og hygge med mig en aften. Så trækker vennerne sgu mere. (Bare rolig Nicklas, jeg gad sgu heller ikke hænge ud med min mor da jeg var 17, i hvert fald kun i små doser;-) Med dét i mente og det faktum, at jeg vidste ungen ikke havde en krone på kontoen eller på bunden af skattekisten returnerede jeg; Øhhh, har du sendt besked forkert… eller har du røvet en bank, eller hvad sker der? Ind tikkede endnu en besked; Ha ha, nej den er skam god nok, jeg har fået penge af svigermor. Og så faldt ti-øren. Det viste sig, at en kær veninde –  den søster jeg ikke vidste jeg havde, havde overført penge til ham og bedt ham invitere hans mor ud. YEAH!

Wooooohooooooo. Nu blev livets udfordringer i stedet erstattet af én af livets store spørgsmål, skulle vi spise indisk eller sushi.?

Jeg gav Nicklas carte blance til at bestemme og valget faldt på indisk, nærmere betegnet restaurant Guru ved Vesterport. Det er satme lang tid siden vi har haft penge til at flotte os på et restaurant besøg, og der var endda penge nok til at vi bagefter kunne tage i biffen og se The Revenant, jeps den film med Leonardo Dicaprio, hvor han bliver lammetævet og flået af en bjørn, begravet levende, bliver skudt, ryger ud over en skrænt og meget mere. Høps filihankat, der fik jeg lige afsløret en del, så nu behøver du ikke at se den. Jo for fanden, det skal du, det er en fed film og MÅ udløse den Oscar til Leonardo-drengen, som han flere gange har fortjent.

Tak, det var en dejlig aften, god mad, god film og godt selskab.  Tak Nicklas for det;-) I øvrigt, jeg må aldrig, som i ALDRIG få lov til at tage et billede af Nicklas. Han mener godt han må tage af mig, som her, men jeg har måtte tyvstjæle et fra mit sjældne arkiv, fra engang han faktisk selv spurgte om jeg ikke lige kunne tage et billede af ham, da han skulle have et nyt profilbillede til FB. Så her er han/vi. Shyyyyyyy don´t tell, he´s going to kill me;-)
IMG_0957For det ikke skal være løgn, blev jeg også forkælet inden mad og film. Min gode ven Jens, vandt ved juletid en konkurrence på en facebook side, du ved, én af de konkurrencer hvor man skal skrive, hvem man vil give præmien til, hvis nu man vinder. Han skrev; at jeg i så fald skulle have den, for jeg trængte til lidt forkælelse (you fucking bet I did;-) og ved du hvad? Ved du, ved du hvad? Han vandt sgu, og når han vandt, ved du så hvad? Så vandt jeg også;-) En valgfri behandling  og en olie fra karameju, hos Taina der ejer Mind over Body i København. Juhuuuuu, siger jeg bare, juhuuuu-fucking-huuuu.. How lucky can I be?
Så i går var dagen, – jeg havde valgt en Japansk Lifting. Og jeg kan afsløre med det samme, at det ikke har noget med at blive løftet af en japaner, selvom det sikkert også kunne være meget sjovt.

IMG_0955Nej, Japansk lifting er en ansigts behandling, som blandt andet reducerer rynker, poser under øjnene samt strammer huden op. What´s not to like?Behandlingen er en kombination af dybdemassage, ansigts refleks terapi /akupressur samt lymfedrænage.  Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter vævet og stimulerer produktionen af kollagen og elastin og udføres med både olie og masker. Derfor jeg ligner Kaj i hovedet, det er såmænd bare en algemaske;-)

   Selve behandlingen består af:

  • afrensning af ansigtet
  • alge ell. lermaske
  • hovedbundsmassage
  • stimulering af akupressurpunkter
  • stimulering af organzoner
  • Rynkeforebyggende ansigtsmassage
  • Fugtgivende maske
  • fod massage
  • behandling med Himalaya saltstenskugler
  • øjencreme og stimulering af huden omkring øjnene
Jeg vil lige pointere, at dette ikke er et sponsoreret indlæg, det var bare så lækker en afslappende behandling, at jeg gerne vil give Taina et par ord og en anbefaling med på vejen, så er du blevet nysgerrig og har du lyst til at  læse mere om Taina og hendes behandlinger, finder du Mind Over Body herAlt i alt blev en gråverjsdag i sindet, til en solskinsdag med lykkebobler i min krop- også  i de sene aftentimer – og også uden selskab af fødselsdags barn.Taknemmelig, det er hvad jeg er. TAK

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Når dårlig dag transformerer sig til god dag, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Be first to comment