Min krops signaler er i højere grad blevet et sprog jeg anerkender og sætter kurs efter!

Det har jeg aldrig tidligere gjort. Men det er en tvungen nødvendighed hvis jeg skal overleve. Jeg har gang i en total livsstilsændring for at rette op på de sygdomme, skader og belastninger min krop og sind lider af, efter at have drevet mig selv langt ud over kanten.

Jeg har netop afsluttet et 5 ganges behandlingsforløb hos kropsterapeut  Kris Andersensom har givet mig body-SDS behandlinger

Det er svært at sætte præcise ord på den måde, behandlingerne opleves, og den måde de virker på. Men jeg er ikke i tvivl om at, behandlingerne får fat i nogle meget dybtliggende og fastlåste spændinger og blokeringer, jeg har opbygget gennem mange år. Første gang var jeg som et knækket siv i vinden. Grådlabil og sårbar, men Kris skaber et trygt rum og tager altid en snak med mig,  før og efter behandlingen, for at høre hvordan jeg har det, fysisk som psykisk.

11133712_895520587177352_2750207385879388060_n

Det er lidt syret hvordan fysik og psyke hænger sammen, hvordan arbejdet med sind og krop i en sammenhæng, giver mere end god mening.

Specielt første gang kom der spontant tårer, ved berøring specifikke steder på kroppen. Alle steder som enten var ekstra spændt og smertefuld, eller som trak tårer fordi mit sind instantly mærkede ked-af-det-hed og prompte reagerede på det – om jeg ville det eller ej, hørte ikke overraskende sammen med sorg, svigt, traumer og kontrol. Det er som om, at de greb og teknikker Kris bruger, er som usagte spørgsmål, der besvares af kroppen selv.
Under forløbet kom jeg mere og mere i kontakt med mig selv, og det blev også lettere at give slip på vejrtrækningen og puste ud med “lyd på”, det var lidt af en udfordring for mig, at slippe kontrollen, også fordi jeg altid kun har trukket vejret overfladisk.

Rummet til fordybelse og selvindsigt, kombineret med forløsning af  både spændinger  i min krop og mit sind hjælper mig med at give slip på gamle traumer og indre konflikter. Jeg kan ærligt ikke huske hvornår jeg sidst har følt ro – om jeg nogen sinde har følt ro, da mit liv gennem alt for mange år, mest af alt har handlet om overlevelse. Hver gang, uanset min fysiske eller mentale tilstand, har jeg set frem til behandlingerne, hvor Kris med sin ro omkring sig og fine indfølingsevne, altid har kunne fornemme præcis hvad min krop og sind havde brug for, så jeg har kunne gå derfra, med en følelse af lethed, og at kroppen og hovedet har givet bare lidt slip på de udfordringer jeg kæmper med.
Selvom behandlingerne er smertefulde – det behøver de ikke at være, men min krop og sind har brug for at komme mere i dybden, for at få kontakt med det indre som jeg har distanceret mig fra, ender det altid med et fysisk velbehag – en omfattende fysisk og mental følelse af afspændthed. Jeg oplever mere harmoni  og balance umiddelbart efter behandlingerne – og det har været rart, når jeg konstant går rundt med følelsen af, at træde vande i et stormfuldt og bølgende hav, hvor jeg med nakken tilbage og gispende efter vejret, er i konstant kamp for at holde mig oppe, så jeg ikke drukner.

Når økonomien igen er til det, så vil jeg genoptage behandlingerne, hvor jeg gør noget godt for mig selv. Selvom det kan være smertefuldt både for sjælen og kroppen, så er jeg ikke i tvivl om, at det er en god investering med et sikkert afkast for mig selv.

Jeg kan varmt anbefale Kris, som behandler på Amager, Næstved og i Århus.

11049534_940061752723235_758428058949481187_n

 

 

 

 

Kris kan du fange her eller på 22 39 93 33

Alternativt kan jeg også anbefale Kim Steen på Frederiksberg.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Min krops signaler er i højere grad blevet et sprog jeg anerkender og sætter kurs efter!, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment