Mod tåber kæmper selv guderne forgæves

8305487-mindehjtidelighed

Det er rystende, men alligevel ikke overraskende ord der i Radio 24 syv, kommer ud af munden fra vennen af den formodede terrorist fra weekenden. Hør her hvad Abdullah mener om  terrorangrebet:

http://www.radio24syv.dk/programmer/reporterne/10909005/33:35/reporterne-16-02-2015-2/

Jeg er stor modstander af at skære alle over én kam. Vi kan være stolte af mange vel integrerede muslimer i vores land – men er heller ikke naiv. Jeg tror der er flere med en forskruet tankegang, som vil skide højt og flot på de vestlige værdier og vores demokrati, end hvad de fleste “vil se”. Langt flere med samme holdning som vennen her, end vi lige umiddelbart regner med (eller som nogle vælger at lukke øjnene for)- med en misforstået fortolkning af koranen, (spørgsmålet er om de overhovedet har læst den, med det menneskesyn de har og deres lige så misforstået fortolkning af rigtigt og forkert). MEN disse minoriteter skal ikke ødelægge det for hverken os, eller alle de muslimer der trods alt er i vores land, som lige som os, foragter ekstremisme og weekendens tragiske handlinger. Så jeg vil gerne gentage min status på facebook fra lørdag:

Vi kvæles i politisk korrekthed og afstandtagen – samtidig væmmes jeg over, alle de trolde der ryger op af æskerne og trækker muslim-kortet, ud over én kam. Dette handler ikke om islam eller religion. Det handler om afstumpede ekstremister og fanatisme. Mennesker der ikke vil acceptere religionsfrihed, ytringsfrihed og de vestlige værdier som dette land bygger på. Vi vil altid værne om det frie ord og vores demokrati – så ved I hvad røvhuller? Terrorister og ekstremister. Skal vi ikke bare sige farvel og tak, rejs derhen hvor jeres syn på verden tages vel i mod. Det er i hvert fald ikke i Danmark.Jeg ville ønske, at de med magt og beføjelser, havde nosser til at handle på de åbenlyse problemer vi har – også i Danmark! Lad os stå sammen. Jøder, muslimer, kristne. ALLE.NUL tolerance overfor terrorister OG ekstremister nu, TAK.

Billedet er taget fra BT og er fra mindehøjtideligheden på Østerbro her til aften.8305488-denmark-shootingmemorial
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Mod tåber kæmper selv guderne forgæves, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Be first to comment