Le Grande Finale – Anmeldelse Robinson Ekspeditionen Finale 2013

Så er der finale og den berygtede planke – I love it. Da andensidste bambus fjernes, står de alle ”med bævrende knæ” og flagrende arme, hold da fest en omgang vingeskudte krager. Tammaro har øvet sig hjemmefra – alligevel er hun den første til at ploppe i efter blot få minutter på den sidste og ene planke. Ærgeligt, hun havde bestemt fortjent en plads i finalen,  surt show Tammaro.

safe_image.php

 

 

 

 

 

 

Lige efter ryger Martin, dét var forventeligt. Hans balancenerver, som han udtrykker det, er ikke så gode – det kan du så gange med dit cpr. Efter blot 52 minutter på planken, står Jeppe tilbage som vinder. Øv, den var sgu lidt som en flad fadbamse.  52 minutter?! Men jeg under ham bestemt en plads i finalen. Som feltet ligger her og nu, stemmer jeg sgu på den lille skrøbelige pjuskede fugl, som er blevet, måske ikke lige en kongeørn, men så en halvstor havmåge. Duen har gjort det rigtig godt i årets ekspedition og har holdt sin sti nogenlunde ren. Kom så, vind så, og bliver det Jeppe, så er det også okay, selvom jeg havde ønsket lidt mere kant fra hans side, bare engang i mellem.

vlcsnap-2013-12-09-15h50m38s197

 

 

 

 

 

 

I ø rådet skal der stemmes om, hvilke to af de resterende tre, der skal møde Jeppe i finalen. Ikke en eneste stemme falder på Sara, den var også forventeligt, der går bare noget ”du har ikke været her lige så lang tid som os andre” i den. Marttin ryger videre med tre stemmer, mod Dues to.

Tammaro, der tog du sgu røven på mig! Jeg troede alligevel, at du havde format nok til at give den til Due, som du trods alt har spillet med, i størstedelen af ekspeditionen, han havde fortjent din stemme, og din forklaring for hvorfor den røg til Marttin som du gentagne gange siger har været skide irriterende, fremfor Due – Jeg mangler ord.
Due ryger i udskilnings konkurrence mod Sara, som giver ham kamp til stregen. Han vinder dog, trods shaky arms. Sådan skulle det også være.

7026478-rystet-due

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Le grande finale, er en medley af nogle af de konkurrencer de har været udsat for i gennem ekspeditionen, en fed anderledes måde at køre finalen igennem på. Godt tænkt.

Den starter desværre så i vand, og allerede der kommer Due bagud. Resten af forhindringerne er et tæt kapløb mellem Marttin og Jeppe, og det er marginaler der til sidst efterlader Jeppe med trofæet og gør ham en halv million rigere. Surt at tabe med så tæt løb Marttin, men du kæmpede, såvel som Due – bare ikke til at hive trofæet hjem. Tillykke Jeppe, godt gået.

Jeppe-robinson

 

 

 

 

 

Årets ekspedition har budt på masser af brudte aftaler, med Tammaro i front. Eye candy fra The handsome Backer. Tårer så mange fra Duen, at jeg mistænker det er ham der har sat stormfloden i gang herhjemme. Jøsses den mand kan åbne for vandhanen, sådan næsten på kommando. Men han har vist sig at være et godt menneske, ham Due. Marttin er vokset, ikke i højden, men i personlig indsigt som har udviklet ham positivt. Alle tre finalister går ud af ekspeditionen med en masse erfaringer i den personlige rygsæk og generel større menneskelig indsigt.
Tak for aftenens glimt af tre blege balder, jeg takker for vinklen, Maude havde lagt sig, hvis I havde filmet fra vandsiden. Du milde makrel.

Er jeg tilfreds med årets ekspedition? Fik jeg hvad jeg kom efter? Hvad de lovede, en ekspedition back to basics? Ja, gu gjorde jeg så. Jeg har fået interessen tilbage for Robinson. Well done TV3 & Strix, stay on track, and I´ll be back som trofast seer. Fem stjerner til årets ekspedition.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Be first to comment