Kontakt til og fra den åndelige verden – del 2 – Clairvoyance

Velkommen til 2. del, af kontakt til og fra den åndelige verden – min clairvoyance med Rikke. Husk igen, at clairvoyance ikke skal tages som en facitliste, men som en rådgivning hvorudfra du skal træffe dine egne valg. Du bestemmer selv din skæbne, hvilket betyder at du også selv kan ændre på udfaldet for fremtiden. Med andre ord: Clairvoyance kan være en hjælp og en retningslinje i dit liv, men det er dig selv, der skal gå vejen.

Rikke arbejdede jeg sammen med som bartender, for ca. 20 år siden, jeg har mødt hende et par gange i anden forbindelse, for måske 15 år siden – vi har ikke talt sammen før denne seance. Kan Rikke på forhånd have vidst noget om mig, udover vores sjove tid sammen bag baren?  Selvfølgelig, jeg har været i pressen en del gange igennem de sidste 13 år. Kan hun have googlet mig forinden, ja det kan hun godt. Men Rikke er professionel, hun er fyldt op i kalenderen med klienter, så tror jeg hun har tid eller lyst til at catche op på min gøren og laden, inden jeg kommer for en sitting? Nej, og hvorfor skulle hun? Rikke har sine evner, det er jeg slet ikke i tvivl om. Sidst jeg var i forum med min coachinggruppe, var der også én der spurgte om nogen kendte en god clairvoyant, og én af de andre sagde; “Rikke Rasmussen, hun er den bedste”. Om hun er den bedste, skal jeg ikke kunne svare på, men hun er i hvert fald super god, derfor står jeg heller ikke i vejen for, at give hende mine varmeste anbefalinger med på vejen – og for mig var det naturligt, at catche op med Rikke på denne måde, også selv om hun kendte lidt til mig fra gamle dage og hvad hun ellers måtte have set tilfældigt i medierne. Nu får du min clairvoyance i sin fulde længde, så kan du selv vurdere om det er noget for dig. Jeg fik hvad jeg kom for; indsigt, bekræftelse og ro.

Rikke har til huse på Strandvejen 656, Klampenborg, i store lyse lokaler, lige ud til Øresund. Dørene står åben ud til havet, så det eneste baggrundsmusik, er lydende fra fugle og bølger. Behageligt og beroligende – Rikke tuner ind og går i gang:

foto 2
“Der er et eller andet omkring din far. Jeg får din fars energi ind, er han død? Jeg har en følelse af at han følger dig en del. Og specielt også din søn.  Jeg får en følelse af en manglende deltagelse i dit liv. At din far ikke har været der så meget, det er i hvert fald det han siger. Jeg får det rigtig skidt, og dårligt, når jeg mærker det sidste at hans forløb, at han var syg og han var skidt. Han var meget syg – ædt op. Han siger der begynder at komme ro på, i forhold til dig. Det er vidst noget nyt i dit liv, siger Rikke og griner. Men han siger der stille og roligt kommer ro på.  Din far siger han har et objektivt øje med dig, og jeg har også en oplevelse af, at du godt er klar over det – at han er der ind i mellem.” Jeg bekræfter hans trampen rundt, men at jeg ikke har hørt så meget til ham, siden jeg bad ham om at dæmpe sig lidt.

“Han er der og han støtter dig og han siger, at der begynder at komme ro på, og det er meget vigtigt for ham, at få det sagt- og at du går ind i en tid, hvor jeg får det lige som at, at tingene mere og mere bliver bygget op. Det er også vigtigt for ham at få sagt, er at han er ked af hans manglende deltagelse i dit liv. Han har ikke vidst bedre, og han siger også til mig, at der simpelthen er så mange ting i dig, hvor du ligner ham. Rigtig, rigtig meget. Din puls, din igangsættenhed, din stædighed har du også fra ham af, hvor din mor er lidt mere en blød variant. Han griner og smiler med dig rigtig rigtig mange gange og han kigger ned og er sammen med jer. Og jeg får også ind, at du har fået en skøn, skøn datter, der også har en hvis stædighed i sig. Vedholdenhed, men samtidig også med til at give noget ro, i din lille familie, så han følger jer. Og han vil ikke gå glip af det. Og han bryder sig faktisk ikke om, at han skal dæmpe sig Malene, for han er ikke særlig afdæmpet. Han ønsker ikke at gøre jer bange. Men han er jo et larmende menneske, siger hun og griner, I kan ikke være stille, sådan er det.” Jeg beder Rikke sige til min far, at nu må han altså godt komme forbi og larme lidt igen. Og Rikke fortæller, at det vil han gøre, han vil igen komme med nogle rigtige gode tegn fra ham, så jeg ved han er der.

Jeg bliver nødt til at spørge Rikke om noget, hans sidste dage og dét at jeg sad hos ham da han døde, som var en lidt voldsom måde at tage herfra på,  har pint mig lige siden. (Han havde svær parkinson og valgte at sulte og tørste sig selv ihjel). Jeg fortæller også, at jeg havde sagt til ham, at han ikke skulle være bange, at hans mor stod og ville tage i mod ham. Rikke bekræfter, at han følte han blev kvalt og spørger om min farfar ikke var så gammel da han døde. Jeg oplyser at han var i 70´erne og det er i Rikkes øjne ikke gammelt. Gammelt er i Rikkes øjne, omkring 90-100 år. Hun fortsætter; “han siger faktisk, at det første han ser, det er hans far, og så mor bagved, den her varme, dejlige kvinde. Hun var en god kvinde, sådan som jeg mærker hende. Det er et gensyn med respekt, jeg føler, fordi han kramper og til han ser sin far, det er fordi han ser ham, og så slipper. Men det var som om, at det var en kvælningsfornemmelse. Men han ville hellere afsted, jeg føler han lå og svævede, kroppen gjorde sig klar til det, man lige som slipper mere og mere, og de svævelsesprioder, og den fred han følte i de svævelsesperioder, det var det han blev klar over at han kom over til. De her etaper har været nødvendige for ham, for at han turde, at give helt slip”. Jeg fortæller Rikke, at min fornemmelse var, at han var bange for at dø, og det bekræfter Rikke i den grad, “han var skrækslagen, som hun mærker ham, for han ville helst have holdt ved, hvis han havde været frisk og hvis der havde været nogle muligheder, men dét at se sin far, det blev han overrasket over. Han havde forventet at det ville være hans mor, men han fik øje på hende bagved, og så kom der ro ved det.”

“Så bliver han ved med at snakke om en bror. Har din far en bror, har du kontakt til ham?” Jeg bekræfter at han har en bror, men at jeg ikke har så meget kontakt til ham, jeg så ikke så meget til min onkel, hans kone og mine kusiner i min opvækst, de boede på Fyn, og den fysiske kontakt var bare ikke stor. Ikke at der var uvenskab, sådan var det bare. Rikke oplyser at min far bliver ved med at sige; kontakt til bror, og at han ville blive rigtig glad for et opkald fra mig, at han er et herligt menneske og at jeg ville lære nogle nye ting om min far at kende, også omkring barndom.

foto 1
Rikke forstætter: “Jeg føler du er inde i en renselsesperiode, på et eller andet plan, har du fået rydtet op i mange ting. Du er  i et nyt kapitel Malene. Du har fået lukket rigtig mange kapitler i dit liv, men det er et helt nyt, hvor du er i gang med et jordforbindelses- en familiering, du er virkelig ved at gøre noget nyt i dit liv, på en ny måde, sådan som jeg mærker dig. Og det er det jeg får, hvem er der også af familiemedlemmer tilbage, sådan som jeg mærker det her? (ikke mange). Derfor kontakt til bror, jeg ved godt at du er et andet sted i dit liv, men få løftet rumpetten og få gjort noget ved det, I vil få nogle hyggelige stunder. (Må vidst snart kigge forbi Fyn). Jeg føler din far har været meget afholdt, af dem der har kendt ham og har haft det sjovt med ham.” Rikke har helt ret i forhold til min far, han var en meget afholdt mand, og havde tit gæster, inden Parkinson sendte ham på plejehjem.

“Jeg føler også, at nogle gange, er du ikke den bedste til at tage i mod hjælp, du er blevet bedre med tiden Malene- men du er ikke den bedste (jeg er røv dårlig, men rigtigt, jeg øver mig på det) Din far snakker også om økonomi  og sådan nogle ting med at du ikke tager i mod hjælp- og jeg føler der er nogle ressourcer omkring dig, også i forhold til hans bror som ville hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp, og hvor du skal tage i mod den hjælp.
Der er lige nogle milesten, som lige skal på plads i det her, som du ikke selv har haft øje på. Rikke oplyser, at nogle gange er det godt at tage sådan nogle kontakter op igen, og at hun føler jeg vil blive taget i mod, sådan helt fra hjertet, og det tænker jeg hun har ret i.

Der er en lang pause, og så spørger Rikke forsigtigt om min mor ikke er helt okay, “hun har en svag energi, hun kommer med den her svækkede energi, og det er den måde jeg mærker hende på. (Min mor har meget dårligt hjerte, det fungerer under 30 % og hun har dårligt blodomløb til hjerte, nyrer og hjerne mm. så ja, hun er ikke “helt okay”). I har altid været tæt, men jeg føler også at du har måtte sige lidt fra. Jeg mærker du har taget et valg der. I er meget forskellige af sind, men uden tvivl, der er et savn fra hende – det er ikke hendes ønske.” Den del er svær for mig, for min mor har trådt mig gevaldigt over tæerne, og jeg har aldrig hørt en undskyldning fra hendes side, det har altid været mig der har rakt hånden frem, hvis hun har trådt over min grænse på den ene eller anden måde. Men som Rikke siger; Du vælger selv, der vil komme nogle krisesituationer, det er du klar over, men der vælger du selv hvor meget du kan og hvor meget du magter, til den tid. Hun håber på bod og bedring. Men det vil hele tiden være dig der skal række armen frem, du lærer ikke en gammel hund nye tricks. Det er hele tiden dig der skal handle (Pis). Men hun vil holde fast i Nicklas med næb og klør, altid.”

“Jeg bliver ved med at se en høj mørkhåret fyr bagved dig. Kærestepotentiale. Han er flirtende, charmerende, rap i kæften – på en god måde, men meget jordbunden og klar til ro og slappe af. Han er en rigtig god sparringspartner, og drøfte ting med. Jeg føler liv og glade dage i lyset sammen med ham. Det er en kæreste der kommer. Om du har mødt ham, om du kender til ham, det kan jeg ikke svare på, men jeg kan se ham meget tydeligt i dit billede, inden marts måned. Jeg føler det er noget du er ude til, den måde i mødes på, jeg føler at du har set ham i en sammenhæng, og så catcher i lige som op (nååååeh du mener George Clooney, nå ikk´, pis os;-). Han er ret brainy, han er skarp og verbalt en virkelig god modspiller, på den positive måde. Han er flot, ikke stor – almindelig af bygning med gode skuldre, og pæn højde og drøjde. Flot fyr.” Og så er det jo lige før jeg spørger om navn og nummer, men vil have Rikke til at give mig en pejling på alder (ja altså, når hun nu alligevel lækker sådan en lækker steg op på fadet, så bliver jeg jo nødt til at vide sådan ca. hvor på aldersskalaen jeg skal kigger. Siger hun nu 55, så må jeg jo give hende dødsstødet;-) Heldigvis skulle han være mellem 45 og 47, deromkring, lidt fra eller lidt til, som Rikke ser det. I mit stille sind, tænker jeg lidt fra, men vælger at lukke røven, tror ikke jeg skal stile yderligere krav, de egenskaber hun remser op, kan jeg vidst godt lige leve med, det lyder jo som min drømmemand, hvis jeg skulle give bud på sådan en.  Men for det ikke skal være løgn, så fortsætter hun med sød musik i mine øjne; Han er ikke yngre, jeg føler mere i er jævnaldrende. Han har lidt høje tindinger, men ellers mørkt hår. Jeg føler også at han har nogle børn fra før. I hver fald en dreng. Der er noget der rumsterer bagved ham, måske er der både en dreng og en pige, eller to drenge. Den er jeg lidt usikker på, ser drengen tydeligt foran, men føler også der rumsterer én lidt bagved”

Længere pause; “Jeg føler altså lidt, at du skal flytte igen” (jeg stønner og oplyser at det er fem måneder siden at jeg flyttede) men Rikke oplyser at det er en flytning af lyst, “fordi I gerne vil slå pjalterne sammen, indenfor et par år, så rolig, det er ikke her og nu (pyyyyh). Han har en god humor, jeg føler også at han er et meget ihærdigt menneske, et levende menneske – ud og træne og kom lad os cykle en tur  (fint nok, men limer du en rokoko pude på min cykel så?) – der må gerne ske noget, der skal være noget liv og energi og jeg ser ham hele tiden med et smil på læben, han er et glad menneske. En livsbekræftende mand – virkelig lækker. Nyd, nyd, nyd det her (kan jeg andet, med sådan en mand?) Og han kan favne dig og han kan rumme dig, han kan tage hele pakken og han vil gerne til Nepal med dig og vandre i bjergene – han er klar. Når du kommer med en idé, så kan han sige; nej den er ikke god den der Malene, eller dén er god. Han kan også hjælpe dig med at sortere lidt i tingene.”

“Sig mig engang Malene, arbejder du som rådgiver også? Coacher og vejleder du folk?” Jeg oplyser Rikke om at jeg er uddannet coach, men at jeg pt. er sygemeldt. Rikke fortsætter: “Har du problemer med hjertet?” Jeg forklarer kort, at det har jeg haft de sidste tre år, at jeg lider af hjertekramper og at det stråler ud i min arm, og Rikke bekræfter at det kan hun mærke. Hun vil vende tilbage til helbredet, for hun vil gerne tilbage til det med rådgiver- og vejleder, for det var dét de lige kom ind med, “og din meget stærke spiriualitet, men det har du jo hørt før (ja, det har jeg faktisk hørt fra en clairvoyant eller to før, men har jo tillagt det min stærke intuition). Jeg får din spiriualitet ind sådan virkelig fundamentalt og gedigen  i dig, på rigtig mange måder, jeg har det sådan lidt – så få det dog brugt kvinde! Og specielt som rådgiver, brug din clairvoyance side, din intuition, du har en mega god intuition og det er en del af din clairvoyance.” Jeg forklarer Rikke, at jeg er bevidst om min intuition, men at jeg udover at jeg hører og fornemmer ting, ikke direkte får beskeder eller billeder, som jeg forventer det ved en clairvoyance, men det siger Rikke at jeg vil få, hvis jeg åbner op for den del, med mediation og ved at få nogle spark i røven og evt. en decideret clairvoyance uddannelse af en art.

Du har din coaching uddannelse, og nu er du sygemeldt, men jeg får helt bestemt at du skal til at bruge dine rådgivningsevner., så stille og roligt føler jeg, at det skal lines op med fokus og målrettehed. For sidder du som coach, så vil du også stille og roligt åbne op for din spirulitet mere og mere.  Lidt lige som du har gjort under din coaching uddannelse, måske ubevidst. Men du skal meditere på din tålmodighed, for tålmodighed har aldrig været din stærke side never, ever (no shit). Hele din kerne, også i din krop når jeg kigger tilbage, kun på dig. Så vil der være mange der vil sige, uh, hun har eddermanemig haft et hektisk og stressende liv osv. og det får jeg på alle mulige måder, at det er slut. Du begynder mere og mere at arbejde i takt med din puls. Du er der ikke endnu Malene, men du er der mere og mere. Du øver dig og du bliver bedre og bedre Og jeg ser også at din kommende mand vil nyde det, for det er sandelig også noget han kan lære. Han vil nyde samværet og gå ind og finde den der ro. Og jeg får, at det er de stadier du er på vej til at få, det er den fundamentale ro inden i dog og ikke inden i nogle andre, og jeg får også, at det er noget af det din datter og dig kan have sammen. Nicklas han har det lidt på sin måde, han er lidt sin egen, sådan som jeg mærker din søn. Meget kreativ knægt som jeg mærker ham. Han hører meget musik, jeg får det lidt som om han er lidt en rytmeboks inden i. Han kunne godt gå hen og blive DJ, radiovært eller musikprogrammer, det vil i hvert fald også i fremtiden være hans fristed, hans afkoblingssted. Han er sådan en, at lige meget hvor man planter ham næsten, så finder han sig til rette. Han er ret lækker. Hvor din datter mere stiler spørgsmål, har temperament og også vil tage lidt fights, lidt en overlever, en survivor, en lidt r pige indvendig, men på en rigtig-rigtig lækker måde, og jeg føler virkelig også en pige, der vil give sin far nogle øretæver igennem tiden. Hun siger fra, hun råber op, samtidig med at hun holder af ham, får han svar på tiltale, hun holder ikke sin kæft. En stærk lille pige, hun ligner dig rigtig rig meget Malene, på rigtig mange områder, og har også en lækker, lækker power til også at nå sine mål her i livet. HU er en banebryder og en inspiration for andre, virkelig. Skøn energi hun har på sig, virkelig.”

Jeg får den der, at du aldrig har tilladt dig selv, at rive stikket helt ud. Der er altid lige et par småstik i. Det er altså det der sætter sig. Men jeg får, som rådgiver, og have den her ro, med at have de her mennesker, der  kommer til dig for at få rådgivning og inspiration og det egentlig er fokus, med din hjemmeside med din blog og dit rådgivningsfirma, der vil du være unik, for du er en kvinde der kan se noget horisont, ja hele vejen til Sverige, du er virkelig en der kan give nogle vidder til mennesker hvor det også mange gange har undret dig; jamen så gør det dog mennekse. Du har en handlekraft du kan give til folk, en horisont og i den grad noget energi, men vigtigst af alt, det vil give dig noget ro, fordi det er en naturlig del af dig, at inspirere andre og råde og vejlede.” Jeg informere Rikke om, at der bare er en lille hage i forhold til coaching, for der er man jo ikke rådgiver, der handler det om at stille spørgsmål der får fokuspersonen til selv at reflektere og finde svarene, men der vil Rikke have jeg laver min egen variant, og bruger alle de evner jeg har og virkelig lytte til min intuition. “når folk kommer til dig med deres problem, så er du allerede inde i kernen i det. Og det er på den måde, at jeg ser, at du oparbejder din egen model i det her, så kan du kommer her eller et andet sted og få nogle flere clairvpyante værktøjer, for det vil føles naturligt for dig. Men du skal stille og roligt i gang, det er step nummer et, stille og roligt i gang. Men jeg får også, at det er vigtigt for dig at få lært, at meditere ordentligt. Du har prøvet, men … Du har brug for noget ro og for noget healing, du har brug for noget hjælp, for at komme dybt, dybt ned i dig selv. Jeg får, at det her nye kapitel, faktisk bliver det bedste kapitel. Det er en ny Malene for det første, og en rolig – også rolig inden i. Men du skal tage i mod den hjælp, der skal til, til det. Du må ikke lade dig presse, du er nummer et og den vigtigste, og så dine børn.”

Hvad med Nicklas far? Er han lidt på banen, jeg kan ikke finde ham. (Han har ikke set ham siden han ringede ved hans 5 års fødselsdag, og sagde at samvær ikke passede ind i hans hverdag, dette oplyser jeg til Rikke.) Rikke spørger om det kunne være en idé med en besøgs/- voksenven til ham, men fortæller hende, at jeg ikke er sikker på, at han vil være interesset i det, han er 16, men forstår godt hvor Rikke vil hen, for der er selvfølgelig noget med Sophies far og det de har, som han mærker og fornemmer. Rikke ser ham på en mountainbike ude i skoven, sammen med en besøgsven/voksen (tænker det kunne være ham den lækre som står i vente til mig, der kunne tage den rolle lidt).

Nu kommer min morfar på besøg, en finurlig herre som Rikke mærker hans energi. (Han døde da min mor var 14 år, så ham ved jeg ikke rigtigt noget om). Han står med en kasket på, skjorte og lærredsbukser og står og smiler til dig. Han er i 30-40´erne, han er ikke ældre. Han var vant til at lave noget. Jeg får et foto af ham, som jeg føler din mor har af ham. Han siger: det skal nok gå det hele, han er meget fortrøstningsfuld, han vil gerne hjælpe dig åndeligt, han kommer med en enorm frisk og powerfuld energi, han er sund og frisk i hans kadaver, så det var en pludselig død, som jeg mærker ham. Blodprop? Jeg føler det er pludselig, og det bekræfter han mig i. Han kunne bygge, han kunne ordne gulve, han var meget handy. Han siger, at han kommer her, for at give dig en spand energi og healing og for at løfte dig energimæssigt. Han har en god humor, han er en kæk mand, charmerende, en pæn mand. Han tager hatten af for dig. (Fordi min morfar døde da min mor var teenager, ved jeg ikke rigtig meget om ham, men på vej hjem fra sittingen, ringede jeg til min mor, for at høre om ham. Først kan hun ikke rigtig genkende billedet af ham, hun har aldrig set ham med kasket, og slet ikke i lærredsbukser. Han gik altid i mørkt jakkesæt. Men han var en meget flot og charmerende mand, men også en meget stille mand, så powerfuld? Min mor har to andre søskende, deres mor smuttede fra dem da de var omkring 2-3 år, hende så de først igen i deres voksenliv. Deres far fandt en anden, som havde et barn selv, og her kan vi tale om den onde stedmoder. Jeg tænker han har fornemmet det, og det er derfor min mor husker ham som værende en meget stille mand. Han kunne noget med sine hænder, han var skrædder. Han havde rejst hele verden rundt i sin ungdom, så jeg spurgte om det ikke kunne tænkes, at han kunne have rejst rundt i skjorte og lærredsbukser, måske endda en kasket, sandsynligheden for, at han havde rejst rundt i mørkt jakkesæt, finder jeg ikke særlig sandsynligt, og det kan min mor selvfølgelig godt se, så det vil hun ikke afvise. Han havde et kortvarigt sygdomsforløb. De opdagede en hjernetumor på ham, omkring nytår, han døde 4. februar, øjensynligt af en blodprop. Min mor lovede at finde hvad hun havde af billeder af ham frem.)

“Malene, ligger du dig ned en halv time – nej det gør du ikke – læg dig ned en halv time hver dag, på gulvet på græsset, you name it, bare en halv time, bare lig. Rikke tilbyder mig fire sessioner med healing og meditation – på hendes regning, jeg får tårer i øjene, begynder at hyle, (god dammit) men Rikke siger: “Du har brug for at komme og få hjælp, det er kraftedme på tide du tager i mod. Du har så meget brug for den ro. Og hun har ret, jeg siger ærligt til hende, at jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst har fundet ro. Og som Rikke så rigtigt siger; det går bare ikke, der er en grund til at jeg er blevet syg. Én ting er at jeg kender Dakota Malene (baren/diskoteket vi arbejdede sammen på, allerede dengang havde jeg mere end rigeligt af arbejdstimer i kalenderen med andre jobs også), men at jeg så ser dig nu, at du har kørt videre i samme tempo, og tingene er skredet fra dig undervejs, du har ikke fået bygget noget ordentlig op, du har overlevet og det har været hundesvømning for at holde hovedet oppe. Men det er en frisk start, for nu skal der styr på dit liv, for du bliver en pisse god vejleder, og du får gang i det. Lav et lokale til det, når den tid er, men du skal tage den med ro inden. Det slår dig ihjel, hvis du sættes i gang med noget her og nu. Et halvt år Malene, hvor du ikke laver noget (gulp). Et halvt år, hvor “dine udfordringer” bare lader dig være (det kunne satme være rart). Jeg får det ind som om du har post-traumatisk stress du har, du har aldrig nogen sinde kunne trække vejret, så er der kommet en ny ting. Hvis jeg skal sætte ord på, så er det post-traumatisk stress du har, fordi du hele tiden har været presset, presset, presset, presset, og det er derfor, du minimum skal have et halvt års ro. Ro, ro ro, og så kan du fortsætte med din bog, og dine coaching/rådgivningssessions og udviklingssamtaler samt foredrag, det kommer virkelig til at gå hånd i hånd det her, Malene. Du er en rådgiver, du er en inspiration, du kan vise horisont og vise handlingskraft, du har det skrevne ord i din magt og alt sådan noget, men du skal simpelthen love dig selv, 1/2 år er der ingen “der skal røre ved dig”. Det er dit fundament du bygger op nu, og du kommer op at stå igen, du kommer til at tjene nogle gode gyssere igen, og du får styr på din økonomi, men der går et par år, men der kommer styr på det. Det kommer på plads og du får en rigtig, rigtig god økonomi, men der går et par år, hvor du skal bygge det op, du skal fandemig give dig selv ro, for at du ikke kollapser. (I know I know). Sittingen er egentlig slut, men jeg fortæller Rikke om mine ideer med dokumentarprogrammerne ude i fremtiden, og hun oplyser, at hun ser det som at det er det andet sted, jeg præsenterer det, som tager det. “Det er et produktionsselskab som tager det, og som synes det er en mega fed idé.”

Jeg håber hun har ret, ret i alt hvad hun har sagt, i så fald, er jeg taknemmelig, det er jeg alligevel. Taknemmelig for de gode mennesker som jeg møder på min vej. Rikke er én af dem.

Afslutningsvis, spørger Rikke om jeg kan mærke en varme på min venstre skulder. Lige inden hun sagde det, mærkede jeg en form for varme, og tænkte at det måske var fordi jeg hvilede min albue på armlænet (hvilket jeg kun havde gjort i kort tid) og min skulder så var ved at sove, så skulle lige til at tage den ned, jeg bekræfter og Rikke slutter med ordene. Det er din far, han har lige lagt en hånd på din skulder og siger; tag det roligt –  det hele skal nok gå.

foto 3
Jeg beder ikke om mere, tak!

Pånær ham den lækre høje mørkhårede, bekræftede Rikke mig i de ting jeg godt vidste i forvejen. Det giver en ro, at vide, at jeg er på rette vej, og også en kærlig reminder til mig selv om, at passe på mig selv og lære at tage i mod hjælp. Og så var der det skub i min dertil indrettede, om at få åbnet op for – og udviklet mine clairvoyante evner – og sætte ekstra fokus på rådgivning og coaching. Jeg kommer ikke til at kede mig, med alle de ting jeg skal, når jeg er klar, men der er en fin rød tråd gennem de forskellige grene af min lille virksomhed, som dog pt. er lukket ned.

Da jeg gik, sad næste klient parat til at komme ind til en sitting – en nydelig forretningsmand. Clairvoyance er for alle.

Prisen for en sitting hos Rikke af 45 min. varighed, er kr. 1150,- Ønsker du en sitting på 75 min. er prisen kr. 1.600,- (kun ved forudbestilling)
Rikke kan kontaktes for tidsbestilling på Kontakt mig for tidsbestilling på tlf. 26 80 69 64 eller e-mail til rikke@rikkerasmussen.dk

Er du interesseret i at læse om Rikkes andre behandlinger, så som; healing, clairvoyance, husrenselse, regression, auralæsning og tarotkortlæsning, samt hvad hun har af arrangementer og retreats i udlandet, kan du læse mere på hendes hjemmeside her

Skulle du være interesseret i at læse om Rikkes uddannelse som medium og spirituel healer, kan du læse nærmere her

Rikke Rasmussen Logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Kontakt til og fra den åndelige verden - del 2 - Clairvoyance, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

2 Comments

 • Reply July 28, 2014

  Sara

  Jeg forstår ikke det clairvoyance… Hvis du har mod på at læse bogen “besættelse og befrielse” er du mere end velkommen til at sende din oplevelse og kommentarer om bogen til mig. For jeg forstår på ingen måde hvordan nogen tør starte kommunikation med den åndelige verden i det omfang I gør. Venlig hilsen Sara

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Reply July 28, 2014

   Malene Hasselblad

   Jeg forstår ikke hvorfor du ikke forstår at nogen tør starte kommunikation med den åndelige verden. Det har man jo altid gjort, der er jo hverken tale om excorsisten eller en omgang leg med ånden i glasset;-)

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply