Kom med på detox retreat i Spanien

Jeg bliver nødt til at slå et slag for min veninde Mai-Britt og hendes kæreste Jonas detox retreat i Spanien fra d. 5.-12. maj. Jeg har nemlig selv for år tilbage deltaget på  deres lækre detox retreat, som nu er det 8. i rækken. Retreatet foregår på Padre Aviles, som er et gammelt ombygget kloster fra det 17. århundrede, omgivet af oliven og mandeltræer oppe i bjergene, og med en fantastisk udsigt over Middelhavet, kun 10 minutter fra den berømte spanske solkyst.

Leisure-stables-pool2

Ovenstående billede, er de værelse hvor deltagerne bor. Enten som enkeltværelse, eller hvor du deler værelse med en anden deltager. Se de øvrige lækre omgivelæser her

Udrensningskuren har Mai-Britt og Jonas udviklet efter mange års erfaring, hvor de selv deltog på lignende detox i Thailand, før de besluttede sig for at lave deres eget koncept i Europa. Vi snakker 7 dages udrensning med udelukkende flydende kost, i form af frisklavede shakes, friske juicer og mineralsuppe, så dit tarmsystem og dit sind, får en velfortjent pause, fra din stressede hverdag hjemme.  Udrensningsfasen vil skabe muligheden for at mindske affaldsstoffer i din krop, så du kan mærke vitalitet, ny energi og styrke i krop og sind. Selvom der foreligger et program i løbet af dagen, med bla. mountainwalks, morgen og aften- som jeg klart vil anbefale dig at deltage på begge gange. Du kan gå i dit eget tempo – og eget selskab, hvis du ønsker dette, men det er en god start – og afslutning på dagen, at gå denne tur i ro. Dage byder også på blid barre træning, og alle kan være med, også selvom du ikke træner barre normalt. Al træning, er tilpasset detoxen

IMG_9105også den udrensende yoga, mindfulness og meditation, som foregår på en kæmpe terrasse, med udsigt ud over bjergene. Der er masser af tid til privatliv, ro, afslapning og fordybelse. Du kan også nyde et køligt dyp i en af stedets to lækre saltvandspools..

Retreatet lægger op til at du skal være der for dig selv, at du er på din egen rejse, og ikke de andre deltageres. Forstået på den måde, at det er fint med socialitet, eksempelvis ved indtagelse af “de våde varer”

IMG_8890men det anbefales at undgå for meget snak, og i stedet bare være i nuet. Give kroppen den ro den har brug for, under udrensningsprocessen. Dette var for mig personligt altafgørende. Jeg havde brug for roen – og fik den.

IMG_8795

Den dybe 7 dages udrensning kan på ingen måde sammenlignes med en almindelig juice kur du tager privat derhjemme. Samtidig er udrensningskuren designet så alle kan være med.

Hvad inkluderer dette retreat så:

– 7 Overnatninger på privat Resort
– 6 ½ dages all inclusive udrensningsprogram
– Specielt udviklet Detox Program fra 07.00 morgen til 21.00 aften
– Afhentning og Afsætning i Malaga lufthavn på faste tidspunkter
– Tilknyttet Sundhedseksperter under hele forløbet
– Sundhedsforedrag i løbet af ugen

En dag på Retratet indeholder:
– Frisklavede Detox Shakes
– Naturlige Mineraler og Udrensende urter
– Vitamin boost med Super Greens
– Friske Juicer og Mineral Suppe
– Mountain Walk
– Udrensende Barre & Stretch med Mai-Britt Catrine
– Udrensende Yoga, Mindfulness og Meditation

Priser fra 9.450 kr – Rentefri afdragsordning aftales med glæde
(priser eksklusiv fly til Malaga)

Der er 18 pladser, og var det ikke lige for økonomien, så var jeg allerede igang med at booke en plads, og havde den ene røvballe placeret i førstkommende fly til Malaga;-) Du kan se mere på deres facebook side herHar du yderligere spørgsmål til detox opholdet i Spanien, kan du kontakte Mai-Britt eller Jonas på info@detoxrejser.dk

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Kom med på detox retreat i Spanien, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment