Jeg skal have fixet mit fjæs og mit soufflé bælte

nygart 1behandling

Mangeårig stress, manglende søvn, ungdommens “vildskab”, sol, graviditet og alder, har sat sine spor i mit ansigt. Ikke voldsomt, men nok til at det kun kan blive pænere;-) Egentlig har jeg ingen problemer med diverse rynker, men hvem vil ikke gerne have en pæn ensartet hud der stråler?

Længerevarende sygemelding har heller ikke givet økonomisk mulighed for selvforkælelse og ansigtsbehandlinger, så da jeg nu fik chancen som ambassadør for Nygart, så var jeg ikke den der takkede nej. Nu var der kun tilbage at finde ud af, hvilke behandlinger jeg ville have gavn og glæde af. Se med her:

Jeg vil med de forskellige behandlinger beskrive mine ærlige oplevelser, godt som skidt, råt for usødet, og du er velkommen til at spørge ind til mine erfaringer. Jeg vil også vise både videoer og fotos, så du med selvsyn kan se forandringerne helt uredigeret. Én af de nærmeste dage, lægger jeg video op af behandlingen med botox og filler, så stay tuned. Her er det; what you see is what you get;-)

Hvis du havde frit valg på alle hylder, hvad kunne du så godt tænke dig af kosmetiske behandlinger? Hvis du allerede har fået lavet noget, hvad har du så fået lavet og er du glad for det? Del gerne, jeg er nysgerrig;-)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
Jeg skal have fixet mit fjæs og mit soufflé bælte, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

1 Comment

 • Reply April 19, 2016

  Lykkemarie Jørgensen

  Hvis jeg fik det tilbud ikke??

  så ville jeg have en fedtsugning, på lår/balle/mave/ryg
  samt have løftede øjen lågne lidt, da de er begyndt at hænge ( genetik dette her).
  Også ville jeg gerne have fjernet en masse hud, på lårene og maven og fjernet mine bedstemor arme.( ikke alt kan trænes væk desværre :( )
  Også ville jeg enorm gerne have en sådan en kemisk peliing som Samantha fra Sex and the city fik, da jeg osse er begyndt at se alders tegn, pga alderen og sygdommene, og sol dyrkelsen.

  Også har jeg et AR, som jeg gerne kunne tænke mig at blive lidt mindre synlig, hvis det er muligt, det er nok den som optager mig allermest samt mine bedstemor arme.

  Også lige en anden ting ikke malene?? du er altså ikke grå håret, det kaldes for “SØLV”, du må skifte hår produkter til “SØLV” farvede hår af Gunbritt Zehller :-P

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Leave a Reply