Japansk lifting – Unik selvforkælelse

Japansk hvaffor noget? Er vi ude i noget sumo brydning, eller japansk dødløft? Nej, vi snakker ren selvforkælelse,  – den helt store trend i Japan og som bruges af både mænd og kvinder i alle aldre, som naturligt ansigtsløft uden kirurgi og kemikalier. Ligesom ved zoneterapi, afspejler dine organer sig også på nogle zonepunkter i dit ansigt, og det er bla. disse der bearbejdes under behandlingen.

foto(jeg skulle nok lige have taget briller på, da jeg tog det her billede på klinikken;-)

Jeg har interesseret hørt om japansk lifting flere gange, så nu blev jeg simpelthen nødt til at prøve det af – nu skulle jeg have mit ansigt tilbage i de rette folder. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg har været rimelig presset i en længere periode, med spændte muskler, spændingshovedpiner and what have we, i bonus. Nu skulle jeg bare ligge en time og slappe af, og blive “nusset” i hovedet af Kittie Raun, som har lokale hos N°1 Copenhagen. En lille skønhedsoase med frisør, stylist, negletekniker, kropsterapeut, massør og fodplejer. Her kan du træde et skridt væk fra den travle hverdag og opleve et åndehul for krop og sjæl i en rolig behagelig atmosfære, samtidig med, at du bliver behandlet af professionelle behandlere.

Jeg følte mig straks tryg og afslappet i Kitties hænder, det var lige hvad jeg trængte til, efter en uge med knap så meget søvn. Denne skønne behandling kombinerer en japansk behandlingsmetode med mineralmaske, hovedbundsmassage, lymfedrænage, zoneterapi, massage af alle ansigtsmuskler og stimulering af rynkeområderne i ansigtet, samt fugtmaske. Du bliver opmærksom på, hvor meget du egentlig går rundt og spænder i dine ansigtsmuskler til hverdag, så derfor er behandlingen bare ekstra behagelig og tiltrængt. Det er i hvert fald en behandling jeg vil lægge ind i min vedligeholdelse af min hud og generel velvære, så må der gå en ekstra gang i mellem udrensningerne, det her var for fedt, skønt, dejligt, afslappende, behageligt, bare mmmmmmm.

IMG_2570(venstre FØR, højre EFTER)

Her efter endt behandling, føler jeg, at mit ansigt ser mere afslappet og friskt ud. Linjer er mere udglattet og små væskeophobninger er væk. Du får altså et fint resultat efter blot én behandling. For blivende virkning fortæller Kittie, at du skal have mellem 4-6 behandlinger inden for et par måneder, og derefter kan du forebygge ca. hver 6. måned.

Trænger du til at give dig selv lidt selvforkælelse, kan jeg klart anbefale Japansk Lifting. Du kan se hvad Kittie ellers tilbyder her

Du kan bestille tid hos Kittie på Onlinebooking samt på telefon 2681 8112.

Adresse: Nº1 Copenhagen, Fortunstræde 1, stuen, 1065 København K

10300796_10152271417583382_1199698829359556161_n

Åbningstider for massør & fodplejer Kittie Raun:
Man-, tirs  og onsdag: kl. 10.00-18.00
Torsdag: kl. 10.00-20.00
Fredag: kl. 10.00-18.00
Lørdag: kl. 9.00-15.00

Japansk lifting 60 min
Ansigtsløft uden kirurgi, en fantastisk ansigtsbehandling
500,- kr

Bonus info:

Med alderen nedsættes produktionen af kollagen, hvilket betyder at huden mister sin elasticitet. Dermed bliver rynker, slap hud og solskader mere synlige, hvilket ofte får ansigtet til at se ældre ud. Japansk lifting afhjælper ansigtets ydre tegn på ældning ved at minimere rynker, poser under øjnene, afslapper spændte muskler, stimulerer muskeltonus i ansigtet, og tilfører huden en fantastisk glød. Samtidig reguleres kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande.

Stress påvirker hele kroppens ydeevne og forårsager forskellige symptomer så f.eks. hovedpine, fordøjelses problemer, depression, muskelspændinger og allergier.

Inden disse symptomer viser sig, har stress allerede vist sig i som ubalancer i hud og i ansigtet.
Japansk Lifting hjælper til at afbalancerer disse ubalancer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Japansk lifting - Unik selvforkælelse, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment