Himmelsk Havregrød – med æg og banan

ÆG?! Ja, æg, I kid you not;-) Havregrød behøver ikke at være lige så fesen og grå, som en søndagstur i Aldi (har de overhovedet åbent om søndagen? Nå never mind, I think you got the point;-) Når du tilføjer et æg i din havregrød, får den en rigtig lækker cremet konsistens, og du får et godt skud protein – og så ligger den godt i maven (god mæthedsfølelse). Seriøst, you gotta try it, proteinrig morgenmad på 5 minutter:

Himmelsk Havregrød (1 portion)

1 dl finvalsede øko havregryn

2 dl vanille soyamælk (eller anden yndlingsmælk). Hvis du bruger anden mælk end vanille soyamælk, så tilføj 1/2 tsk vanillepulver (ikke at forveksle med vanillesukker)

lidt salt

1 most banan

1 æg

havregrød

Fremgangsmåde

Hæld havregryn, mælk og salt i en gryde og varm grøden op mens du rører jævnligt. Når den lige når op og koge, skruer du ned for blusset og tilføjer den moste banan og rører rundt, til bananen er rørt godt sammen med grøden. Herefter tilføjer du et helt æg og rører yderligere 2 min. (Havregrøden må ikke være kogende når du tilføjer ægget).
Topping

I realiteten kan du jo toppe med lige præcis det du har lyst til (eller har ved hånden af lækre sunde ting), jeg har her toppet med blåbær og ristede kokosflager.

Ps. Min datter har lige været til dans, hvor hendes veninde også danser. Da jeg fortalte min veninde og hendes søster om denne opskrift, så ville både børn og voksne hjem og have havregrød, så i aften udgjorde den aftensmaden;-)

Velbekommen

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Himmelsk Havregrød - med æg og banan, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment