Hey lækre bare overkrop, har du set min sandwich? Nå ikk – jamen så fuck fuck da!

Skvatter næsten ud af bilen, viklet ind i hund og hundesele. Hvor fanden er den sandwich? Kigger på jorden. Ingen sandwich. Kigger op tilbage til der hvor jeg havde parkeret bilen, ingen sandwich – Men fuck – lækker mand i bar overkrop fra stranden pakker bil. FUCK, nu tror han jo, at jeg har stået her og ventet den sidste halve time, totalt stalker agtigt. Overvejer et kort øjeblik, om jeg skal råbe om han kan se en sandwich ligge på jorden. Beslutter mig i stedet for, at “kaste hunden ind på bagsæddet” og skynde mig at køre.

Min hund er blevet Østerbro-boer. Den har boet hos min mor, det sidste halvandet-to år, fordi den altid stak af da vi boede i Greve, havde en fetich med biler og rullende dæk, så af fare for, at den ville blive kørt ned, besluttede min mor, at tage den med hjem. Der har den været siden. Det ses, den er blevet lidt af en pølsehund, hun giver den simpelthen alt det hun selv spiser, laksebøffer, kaffe med fløde and what have we. Jeg besluttede så nu, at den ikke skulle snydes for ferie (og en slankekur), så jeg tog hjem og hentede skødehunden hos min mor.

Og hvad fanden har hunden så med en lækker bar overkrop at gøre? Jo ser du, jeg kørte nemlig ned og parkerede ved Greve Strandkro, nu skulle fede Dorit (som i hunden) simpelthen have løbet lidt kalorier af. Vi når kun rundt om hjørnet, så står der en lækker solbrun mandsling med skæg og tilhørende hår på brystet, og pumper luft i en eller anden skærmfætter. Ved ikke hvad sporten hedder, men noget med et board, noget vand og så den dersens skærm. Han har våddragt på, den hænger skødesløst om hofterne på ham, så han har bar overkrop… En god en af slagsen. Jeg går videre… Ikke for langt, hunden skal jo også se hvad det er for en “flyvende fætter”, så vi vender om, and here you go, et stk. lækker vandhund… (som i lækker mande overkrop – ikke hunden)

Anyway, jeg kvajer mig på stranden, tænker jeg vil sætte mig ned, det gør man ikke med lavtaljede bukser kan jeg tilføje, da jeg rejste mig, kunne jeg mærke jeg havde fået sand i sparebøssen og små lede sataner af at par sandkorn, sneg sig ned af baglårene, hvilket kløede helt vildt med stramme bukser. Overvejede om jeg lige hurtigt skulle krænge bukserne ned om knæene og “vende vrangen ud”, så de forbistrede sandkorn kunne vende retur hvor de kom fra, men overvejede så også det syn der ville følge med, og at Mr. Bar våd brun overkrop i vandet, ikke nødvendigvis behøvede dét syn på nethinden, så det droppede jeg, gik i stedet lidt lige som John Cleese´s gakkede gangarter. Aftensmads tid- intet i huset. Susandwich rundt om hjørnet, av den var svær. Fes over og bestilte en sandwich, længere bestilling før mig, så det tog sin tid.

Tilbage til bilen, og her er det så at Hasselblad kvajer sig – igen. Smider sandwich´en op på taget. Hopper ind i bilen; pyyyyh, det er varmt, smækker soltaget ned og begynder at køre. Da jeg når får enden af p pladsen, er det jeg tænker; Hvor fuck er min sandwich? Og så er vi tilbage hvor jeg startede – væltende ud af bilen, viklet ind i hund og hundesele. Den med at gå tilbage til hvor jeg holdte, altså åbenbart ved siden af ham med lækker, våd, solbrun overkrop og sige; øøøh hej, jeg skulle bare se om jeg havde tabt en sandwich, den var sgu for langt ude, så jeg vælger at hoppe retur til bilen,(han må have tænkt sit – skøre kvindemenneske, falder ud af bil, falder ind igen, på under 5 sekunder)  køre ud på Strandvejen, og parkere 300 meter længere henne. For lå den skide sandwich på jorden ovre på p pladsen, så skulle den jo ikke gå til spilde, så måtte jeg køre retur, når ham med lækker, våd, solbrun overkrop havde pakket sit habbengut og havde forladt etablissementet.

Kunne det tænkes, at sandwichen havde kørt med taget ned i bagagerummet? Jeg begynder at køre taget op, og høps, da det kommer til syne, så møder dette syn mig. Et stk. riiiimelig flad sandwich og dertilhørende karrydressing løbet godt ud over glastaget. Skidt pyt, heller flad sandwich, end ingen sandwich. Så får jeg heller ikke ondt i kæberne, når jeg skal gabe over den.

IMG_2654

IMG_2655Nu er det så jeg tænker, har han stået og grinet i skægget, ved synet af min sandwich, der i slowmotion er kørt med ned “af transportbåndet” til bagagerummet? Uden at sige noget? Jeg må hellere spørge ham. Bliver det godt vejr i morgen, så må jeg hellere ned og gå en tur med hunden… og i overmorgen….

Ps. tror I han opdager, at det bare er en tøjhund jeg slæber efter mig, når nu feriebarnet er afleveret igen. Jeg kan vel godt bilde ham ind, at den er bleget lidt i solen, nå ikk´? Pis os. Men for lige at bevise, at jeg i dag rent faktisk HAVDE kræet med mig, så er den lige her Hr. Persson.

pps. Er det kun mig der taler så pisse åndsvagt til en hund, hvorfor skal tonelejet derop? Jesus Kristus!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (5 votes cast)
Hey lækre bare overkrop, har du set min sandwich? Nå ikk - jamen så fuck fuck da!, 4.8 out of 5 based on 5 ratings

Be first to comment