Håndværk når det er bedst

Mine negle er helt og aldeles håbløse, de flænser og knækker i lag – faktisk er vi ikke skide gode venner, mine negle og jeg, så i sidste uge var jeg forbi ham her:

PAW

Det er Danmarks bedste negletekniker 2014, Paw Froberg Pedersen fra No1 Copenhagen,  det har han både papir og pokal på – og han har satme også noget at have det i.

Jeg er selv uddannet negletekniker, fra tilbage start 90´erne – ja, det er et par år og et par dage siden, og lad mig i den grad pointere at der er sket en hel del siden, på den front. Nu klasker man ikke bare en tip på og så “er den ged barberet”. Paw lægger en dyd i at levere et godt håndværk, og skræddersyr neglene, til kundens behov og ikke mindst egen form af både hænder og negle.

For Paw er det vigtigt, at man som kunde ikke bare føler, at man er en i rækken. I salonen bestræber han sig altid på perfektion, jeg som kunde, skal ikke blot gå ud af salonen med Københavns flotteste negle, men også gå derfra med en følelse i kroppen af, at jeg har gjort noget lækkert for mig selv. En god omgang selvforkælelse, og pæne negle er jo også en del af dit visitkort.

Først blev mine negle filet pænt ned. Så fik de fine “hatte på” til at støbe form og længde. For mig var det vigtigt, at de stadig så naturlige ud, så jeg valgte en knækket hvid – og så gik Paw ellers i gang med at støbe og forme mine nye negle – jeg kiggede imponeret med. Specielt da han efter de var formet, satte en “klemmelus”  på hver negl, for både fysisk og optisk at få neglen til at syne smallere, dette giver naturligt en slankere og mere feminin hånd. Tilsidst blev de filet til og poleret, ingen lak eller andet.

negleOg jeg? Jeg er i den grad tilfreds med resultatet. Her knap en uge efter, ser de stadig ud som om jeg lige er kommet ud fra salonen.

foto 2

foto 1

Jeg vil gerne give Paw min varmeste anbefaling, du kan læse mere om ham her og priser finder du her

Du kan bestille tid på Onlinebooking samt på telefon 2681 8112.

10300796_10152271417583382_1199698829359556161_n

Adresse: Nº1 Copenhagen, Fortunstræde 1, stuen, 1065 København K

Åbningstider for Negletekniker Paw Froberg Pedersen:
Man-, tirs  og onsdag: kl. 10.00-18.00
Torsdag: kl. 10.00-20.00
Fredag: kl. 10.00-18.00

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Håndværk når det er bedst, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment