Gratis billet til forpremiere på Into the storm i Lynge Drive in bio

4_1Så er det nu, at jeg i samarbejde med Warner Bros. Pictures, gerne vil invitere 100 af jer skønne mennesker + gæst til forpremieren i Lynge Drive in bio, på mandag d. 18. august.

Filmen starter kl. 21.45, MEN kom i god tid, indgangen åbner kl. 20.30 og der vil være kø ved indgangen. Benyt tiden til at hyggesnakke med din gæst inden, i stedet for at komme i sidste øjeblik, det vil være ris til egen røv;-)

I løbet af en enkelt dag hærges byen Silverton af en tornadostorm af hidtil usete proportioner. Hele byens skæbne er i hænderne på disse uberegnelige og livsfarlige hvirvelstorme, og stormjægere forudsiger, at man endnu ikke har set det værste. De fleste mennesker søger ly, mens andre løber direkte imod hvirvelvindene for at få deres livs snapshot.

Fortalt igennem professionelle stormjægeres, adrenalinsøgende amatørers og modige bysbørns øjne og linser kaster Into the Storm dig direkte ind i orkanens øje, hvor du oplever moder natur, når hun er sit allermest ekstreme selv.

Nu skrev jeg gratis, det kommer til at koste dig den nette sum af 70 øre, ellers kan systemet ikke genere en billet til dig – det overlever du nok, i hvert fald hvis du gerne vil ind og se filmen;-)

Se trailer til filmen her

Her er procedure og linket til billet, gældende for én bil. Linket lukkes automatisk, når 100 biler er booket og nej, du må ikke sende linket videre, det er personligt fra mig til dig, som følger min blog/facebook profil. Billetten printer du selv ud og medbringer.

Klik dig ind her:  http://www.driveinbio.dk/OrderMovieTicket.aspx?showId=592

1. Vælg antal personer = 2 stk. (i pricippet må du gerne bestille fire – max. Det gælder for én bil, men måske knap så fedt at sidde på bagsædet, så anbefaler 2 stk)
2.  Klik på  “VIDERE”.
3. Indtast dine oplysninger i felterne, accepter betingelserne (som er ganske almindelige, ikke noget marketingshalløj

4. Klik på “KØB NU”
5. Vælg betalingsmetode og indtast kortoplysninger

6. GENNEMFØR BETALING (de 70 øre)

7. Voila, billet er sendt til din emailadresse

8. Print ud – og medbring.

Nemmere kan det ikke være. Vi ses til en hæsblæsende oplevelse mandag d. 18. august.

Filmen har premiere d. 21. august

Kærlig hilsen,

Malene

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Gratis billet til forpremiere på Into the storm i Lynge Drive in bio, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment