Going back to my roots – The blond is back

Yes, blondinen er tilbage, efter endnu et besøg hos min yndlingsfrisør Dan fra frisør RAAH.

the blond is back


Sommeren er over os, og solen har so far, været god ved os. For mig har det betydet, at solen brændte det meste af det resterende kobberfarvede af, til gengæld var det også blevet ret lyst –  for lyst for min smag. Dan påstod så, at det jeg syntes var blevet rigeligt lyst i mine tindinger, var grå hår?! A hva be ha? Tænk, der fik damen sgu selektiv hørelse. Grå hår min bare – solen Dan, det er solens værk! Anyway, jeg vil gerne være blond, men sgu ikke så blond,  det passer bare bedre til mig med de gyldne farver – en god blanding af en kornmark i solnedgangens skær og karamel.

Dan lagde derfor striber i, i både en gylden og en mørk farve, matchende min bundfarve, efterfulgt af en hurtig mørk skyllefarve all over, der kun lige fik lov til at sidde nogle minutter. Og så skulle det ellers nusses lidt. De tørre spidser blev klippet, og det havde jeg ikke nogle problemer med, for siden jeg var hos Dan for ca. 2 mdr. siden, er mit hår vokset 3 cm! Mit hår er ikke vokset de sidste par år, bare knækket af i et væk, så rimelig godt klaret, set i lyset af, at jeg har været hos Dan fire gange indenfor 1/2 år, for at få mit hår onduleret fra mørkt til lyst. Dan har så også udstyret mig med lækre hårprodukter fra Goldwell, Kerasilk. Ordentlige hårprodukter er ekstra vigtige, når du vælger at blege dit hår, også selv om Dans blegeprodukter og metoder, er de mest skånsomme.

foto3
Do blonds have more fun? Jeg har det sgu lige så sjovt som brunette, men jeg er rigtig glad for at komme tilbage til mit “gamle jeg”, så mørkhåret bliver jeg ikke igen, sådan lige foreløbeligt. Men jeg kan ikke nævne det nok mange gange. Står du og vil gå fra mørk til lys, eller omvendt, så gør dig selv og dit hår den tjeneste, at gøre det over flere gange. Ja, det er mere bekosteligt, men du får et bedre resultat, og du smadrer ikke dit hår. Så hvem skal fikse dit hår? Det skal Dan selvfølgelig, fang ham her

foto5

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
Going back to my roots - The blond is back, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Be first to comment