Gamle kopper = Urtepotter

Jeg elsker at lave gammelt til nyt, forandre og i det hele taget være kreativ med gamle møbler og brugsgenstande.
IMG_1375
Jeg har lige fået de her 6 kopper af Rikke, og det var faktisk Rikke der kom op med idéen  i forhold til, hvad jeg skulle gøre med dem. Så i dag skulle de onduleres. Tre af dem malede jeg rosa med Annie Sloan kalkmaling og to af kopperne valgte jeg at lægge skævt på underskålen og lime fast. Herefter var det bare at gå i gang med en pose jord og små pynteplanter.

IMG_1378

IMG_1383
Nu står kopperne og pynter i min have. Hvad synes du, ser de ikke hyggelige ud?

IMG_1387

IMG_1380

Skulle du ligge inde med et små-møbel som du alligevel står og vil smide på genbrugsstationen, så tænk på mig, jeg kan sikkert få et eller andet kreativt ud af det, så smid ikke ud, før du har sendt mig en besked. Jeg henter gerne;-)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Gamle kopper = Urtepotter, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment