Gallapremiere på Wallmanns 10. jubilæumsshow

I går var jeg til gallapremiere på Wallmanns 10. jubilæumsshow sammen med min veninde Line (og en masse mere eller mindre kendte kendisser). All dressed up, tårnhøje stiletter og danseben der bare ville luftes, i hvert fald mine. Lige der, da Line og jeg gav den gas på dansegulvet,  gik det op for mig hvor lidt jeg går ud og svinger stængerne. Det må der gøres noget ved. Men hvilken natklub serverer de fede hits (lyder lidt mormor-agtig, jeg ved det) uden at man skal vælte over en sprit stiv teenager? Tilbage til Wallmans!

Jeg eeeeelsker Wallmanns. God mad (tak til sød tjener som skaffede os lidt mere af de lækre tapas til forret og også liiiidt mere af den lækre dessert, som vi jo “helt sikkert var berretiget til”, nu vi ikke var vild med deres “parfumerede æble-et-eller-andet-stykke-kage”), lots of redwine, fedt show – specielt sangerinderne sang fantastisk. Jeg fik sgu tårer i øjnene da den perfekt castede Barbra Streisand sang, Pappa Can You Hear Me, fra filmen Yentl. Film og sang minder mig om min far der døde for 2 år siden. Men det blev opvejet af en lækkerlas af en mandsling som pole”dansede”… Jøsses, det fik specielt vores bord til at “hvine og skrige af fryd”, herrerne var så nok mere interesseret i den kvindelige part. Lige meget, vi ville bare have ham i bar overkrop… namme-nam! Øj, gud ved om jeg kan overføre video-fil… så kunne du også få et glimt af flabet lækkerhed… Nå, det må jeg finde ud af. Kiiiiiiiiraaaaaa?;-)

Har du ikke været i Wallmanns før, then go. Nyd en udsøgt 4-retters middag i godt selskab, mens du får serveret en perlerække af varierede shows. Med Wallmans 10. jubilæumsshow SWEET ADDICTION drages du ind i en verden fuld af magiske øjeblikke

Oplev forrygende musikalske fortolkninger, underholdende artisteri, lattervækkende komik og svimlende akrobatik. Det er showbiz, når det er bedst – fantastisk sceneshow og musik af de største stjerner som fx Barbra Streisand, Tina Turner, Jersey Boys og Lady Gaga.

Kom helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, og underholder fra alle ender og kanter af cirkussalen. Et internationalt og professionelt ensemble i absolut topklasse garanterer en totaloplevelse uden sidestykke! Ja, det var så taget fra Wallmanns hjemmeside. Jeg ville gerne have indsat direkte link her, men det kan jeg så heller ikke finde ud af… endnu…. men du kan vel selv finde ud af at taste www.wallmanns.dk? ;-)

Enjoy!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Be first to comment