Frankensteins kone – sjovt….. i går!

Jeg var på Privathospitalet Filadelfia i går, og få sat en masse elektroder på, der skal måle “hvad der sker inde i hjernen”, hvodan jeg trækker vejret, mit hjerte slår etc. Målingerne laves i forhold til, at jeg lider af svær søvnløshed, så nu måler de, hvor meget og hvor lidt jeg rent faktisk får sovet, om jeg husker at trække vejret undervejs og hvordan mit blod ilter… eller noget i den stil. Jeg var forberedt på at jeg skulle have elektroder på, jeg var måske bare ikke helt forberedt på omfanget. At det var fordelt på issen, tindinger, hage, bryst, hjerte, mave, lår, finger og skinneben. Det fede er, at jeg kunne få foretaget det ambulant. Det knap så fede var, at jeg jo lige havde en hverdag der ikke stod stille.

Jeg skulle jo ud i den virkelig verden, fra A til B osv. så det var bare at hanke op i den ranke ryg og frem med “HVAD?!” attituden. Selvom jeg snarere ligner én der lige har fået det hvide snit på Kuk-Kuk afdelingen.

13396580_10153486782186949_1061829596_o
Da jeg kom over i skolegården for at hente Sophie, står der to mødre – ikke nogle jeg kendte, og snakkede. ved siden af stod to mindre børn, med øjne så store som tekopper over min udklædning som Frankensteins hustru, så jeg prøver at bløde lidt op ved at smile til  børnene og sige, at jeg ikke var så farlig som jeg så ud, og jeg godt vidste det ikke var kønt. Mødrene smiler et forundret smil med nysgerrigheden malet i ansigtet, og i det jeg passerer udbryder den ene til mig; Neeeeeeej, det har jeg altid godt kunne tænke mig at få lavet. Mig, vender mig op;?! Hende; Ja, har du ikke fået lavet ører?!
Det var dagens grin. Edder broderemig nogle seriøse ører og operation man har haft, hvis det krævede elektroder fra isse til skinneben

13417676_10153486769631949_1211526134407311404_n
Anyway, jeg var ligeglad, men folk gloede uhæmmet. Efter en lidt anstrengt aften med nogle uforudsete anstrengelser som åd alle mine ressourcer, stod jeg så godt træt og ville i seng omkring midnat. Jeg får med nøje og besvær vredet mig ud af kjolen og får den op over hovedet, kun for at opdage, at de have “sat mig forkert sammen”. halvdelen af elektroderne indenfor kjolen, resten udenpå og samlet i tasken. Jeg var så træt og udmattet der, at kjole issue lige var dråben, jeg var lige ved at hyle. Sophie ville hjælpe, men sagde; Mor, det kan vi jo ikke, uden at klippe ledningerne af, og det går jo ikke. Jeg skrev ind til naboen om de var gået i seng, måske de kunne lure hvad jeg ikke selv kunne; en løsning at komme ud af kjolen. Nope, jeg måtte bare sove med den på.
Jeg sov så også ekstraordinært dårligt, elektroderne og tapen på hagen kløede som en sindssyg, og det var her jeg prøvede at være så mindful som muligt og messede; Der er det der er. Men der var faktisk  mere, for jeg skulle selv påsætte endnu en elektrode under næsen, som skulle måle mine indåndinger/vejrtrækninger, og den var ikke min bedste ven.

I dag er jeg træt med træt på, og glæder mig til at blive skilt fra Frankenstein, pg selvom jeg er glad for min kjole og bruger den flittigt, også kan få kjolen af og komme i bad og få vasket alle de “stearin klatter” af i hovedbunden, som elektroderne har siddet fast på. I går “sjovt nok”, i dag, not so much, men inden længe skal de af. Juhuuuuuuuu;-)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Frankensteins kone - sjovt..... i går!, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Be first to comment