Filler – Giver mig finere og mere jævn og glat hud

I videoen her, kan du se behandlingen af mig med filler. Er du nåleforskrækket, så tag lige en dyb indånding inden, det kan måske godt se lidt voldsomt ud når nålen stikkes ind for at danne de “kanaler” i huden, hvor filler efterfølgende sprøjtes ind. Gør det ondt? Tjoeh, thaeh, njaaaahr. Jo, du kan godt mærke det, ikke slemt, det er mere hvis du som jeg, har lidt arvæv, der skal mosles noget mere.

Jeg vil sige, at det er mere en halvklam fornemmelse, end det gør ondt, men jeg er også super sensitiv, og mærker alt, så det var mere fornemmelsen af at kunne mærke nålen i sin fulde længde bevæge sig frem og tilbage og rundt inde under huden, men ondt som sådan, nej det synes jeg egentlig ikke. Kig med her:

Jeg har helt vildt store forventninger til mine behandlinger med filler. Jeg har som sådan aldrig været ked af hverken rynker eller andre naturlige aldersforandringer i mit ansigt, men jeg har alligevel, når jeg tænker tilbage, haft et issue som jeg har været lidt ked af, og som jeg løbende igennem årene har prøvet at bedre, uden det store resultat. Og det er netop mit hageparti. Jeg kan levende forestille mig. hvordan de som er plaget af svær akne hud eller ar som følger der af, er plaget af det i forskellig grad. Jeg har ikke været plaget af svær akne i mit ansigt, men jeg har, desværre og sammen med samtlige af mine søskende fra min fars side, arvet min fars lidt grove hud.  Pisse uretfærdigt, når nu min mor render rundt med den fineste englehud.

Jeg har altid haft store porer på mit hageparti, og har også, både i min ungdom og nu, når jeg i perioder er ekstra stresset og presset, ELLER indtager sukker og for meget stivelse, enkelt udbrud, så man skulle tro jeg var 17 igen. De tidligere moderate udbrud jeg har haft tilbage fra mine teenage år har efterladt nogle små ar. Ikke noget voldsomt, men alligevel noget der har plaget mig, da jeg  tidligere har arbejdet som model, men også når jeg laver TV. For står du i det der hårde skarpe og ubarmhjertige sollys, så skriger din hud bare på opmærksomhed, og der kan det godt være at andre ikke lægger mærke til det, men jeg ser den der lidt krabbede hud. Derfor var det også det første jeg sagde til Sarah, da hun spurgte mig hvad jeg godt kunne tænke mig at få lavet. Min hage, jeg kunen rigtig godt tænke mig, at få en pænere hud på mit hageparti. Jeg hader at gå med for meget make up, vil allerhelst helt undgå foundation og pudder, også fordi at de fleste har en tendens til netop, at sætte sig ned i de store porer, som i forsøget på at dække det, bliver mere synlige.

13041350_10153397282806949_8656424576629383474_o

Den sidste måned har jeg helt undladt sukker og stivelse, og jeg har aldrig haft pænere hud, så det er helt sikkert værd at tænke over, ikke at jeg er den store sukkerindtager normalt, men mit håb er, at med den livsstilsændring med at prøve at undgå indtagelse af for meget sukker og stivelse sammen med disse behandlinger med fillers, at jeg får den fine, jævne og glatte hud jeg altid har gået og sukket efter.

Jeg lover jeg smider før og efter billeder op, men i og med at jeg kun lige er gået i gang med behandlingerne, så er det lidt svørt at smide efter billeder op, men jeg er sikker på, at du også vil se forandringerne på de videoer jeg vil lægge op, efter hver behandling.

Til forskel fra mine overvejelser omkring BOTOX da jeg fik det tilbudt, så har jeg ikke på forhånd været forskrækket for at prøve filler, i det filler består af stabiliseret hyaluronsyre, der forekommer naturligt i kroppen og eksisterer i alle levende organismer. Det er en helt fin tynd krystalklar gel, der injiceres i huden og hvis man ønsker det, også læberne. Hyaluronsyren har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende, vitaliserende effekt samt give fylde. det fremmer også din egen naturlige dannelse af collagen, hvilket netop giver huden fugt og bedre vitalitet.

Seriøst, jeg glæder mig allerede til næste behandling, som skrevet har jeg store forventninger til netop denne behandling.

I morgen smider jeg en video op, af dagen derpå. Hvad jeg kan mærke, om jeg er øm, om det kan ses, hvad min oplevelse so far har været. Så stay tuned;-)

Vil du læse mere om Nygarts behandlinger, så klik her

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Filler - Giver mig finere og mere jævn og glat hud, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment