Fastelavn er mit navn…

Facebook er blevet shitloaded med stolte forældres fotos af deres børn, udklædt som prinsesser, superhelte, klovne, hekse, mariehøner og andre dyr. Jeg bliver lidt træt, mest af alt fordi jeg selv har været på vognen. Min datter har sgu også været udklædt som Elsa – for det var død og pine det ungen ville være, sammen med et hysterisk stort antal af andre pigebørn, kan vi sige sådan ca. halvdelen af pigerne –  i dengang –  børnehaven.
Året før var det vidst Mariehøne og før det Pippi Langstrømpe. Men nu er hun endelig stor nok til familiekostumet…
Min storesøster lavede det for 100 år siden (hun holder sig godt) jeg har haft det på til kostumefest, min søn har haft det på (mindes dog det krævede lidt overtalelse, han syntes ikke det var lige så sjovt som mig, men var et hit og vandt vidst også bedste udklædning og så var han alligevel svært tilfreds over morens arrangement).  NU, er det Sophies tur. Hun er endelig nået den alder, hvor hun hellere vil være noget grimt, anderledes og sjovt, end være pæn og det samme som halvdelen af resten af skolen.

Mit motto er lidt; Stand out or stay home, så mine damer og herrer, let me present for you, SPEJLÆGGET;-)

 

IMG_0923

IMG_0926

Sophie har selv været med til at lave æggeskallen i papmache. Avisstykker limet på en ballon med tapeklister… tørrre, tørre, tørre, klippe til og voila. Et stk. æggeskal. Nu er spørgsmålet så, hvad fanden ungen skal være næste år? Jeg ved det ikke, kun at det bliver noget…. anderledes;-)

IMG_0867

IMG_0894

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Fastelavn er mit navn..., 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Be first to comment