Er du nysgerrig på BOTOX ? Her får jeg taget min mødom

13020188_10153394641081949_543167996_n

Jeg har altid været BOTOX forskrækket, mest af alt fordi jeg i min bekendtskabskreds, netværk og i medierne er stødt på kvinder, som i mine øjne har “over do it”, og fjernet hver eneste lille rynke –  som i SAMTLIGE rynker – som i; vi lammer sgu lige hele fjæset, for vi vil se yngre ud vil vi, men dermed også efterladt dem selv med et udtryksløst dukkeansigt.  Ingen navne, ingen nævnt.

Jeg synes det er helt fint at holde sig ved lige og også gerne benytte sig at lidt tryllestøv med “hjælp udefra”, vi vil jo alle sammen gerne ældes med ynde. Vores ansigt er ligesom vores hænder, vores visitkort. Jeg har det personligt bare bedst, når det stadig ser naturligt ud. At det jeg får lavet ikke lyser op som et neonskilt. Den der lille finesse med, at andre godt kan se at du ser friskere og sundere ud, at de tænker eller siger; hvor ser du godt ud, men ikke kan sætte fingeren på hvad det er der har gjort det. Se det er kunsten, synes jeg;-)

Hver sin smag, bevares, men med mindre du ligner en Seipei foldehund, then please don´t fucking over do it. Det er lige som læberne, din overlæbe ligner lort når den får form af et overdimensioneret stråtag, just saying;-)
24099-shar-pei-welpen-mit-stammbaum-fci--4
Jeg smiler og griner generelt meget, og har nogle seriøse smilerynker, så jeg godt kan ligne en flækket træsko når jeg smiler og griner. Panderynker har jeg heldigvis ikke så mange af, faktisk kun en lille én over hvert øjenbryn som er synlige, de andre ses kun når jeg kigger opad eller ynker panden. Måske er jeg så heldig at have arvet min mors “manglende evner” til at danne rynker, hun er snart 80 og har fandemig ikke en eneste rynke, hun skydes som regel til at være 10-15 år yngre. She´s one lucky bastard. Anyway, da Sara, som er sygeplejersken hos Nygart, som udfører behandlingerne på mig, foreslog BOTOX – som jeg faktisk slet ikke havde overvejet, så tænkte jeg alligevel; hvorfor ikke? Men jeg gjorde det klart, at jeg kun ville have meget lidt, så jeg stadig bevarede nogle rynker i panden samt smilerynker, og kun “de værste” blev onduleret. Hellere starte med “for lidt”, og så komme tilbage og sige; okay, den kan godt klare noget mere. Det kan du ikke omvendt; Hov, det var for meget. Well, bare ærgeligt Sonny Boy, du må have stoneface det næste halve år;-)

Hvis ikke du selv har prøvet at få BOTOX, og du måske overvejer for og imod, tænker om det gør ondt, hvordan det foregår eller andet, så tjek denne video, som viser jeg får taget min BOTOX mødom. Jeg skal nok også lægge video op om nogle dage, når BOTOX´en har gjort sin indvirkning, og også vise behandlingen med filler, som jeg har fået på mit hageparti, hvor jeg har en lidt grovere hud med store porrer. Men først til BOTOX´en:

En anden grund til at jeg tænkte; hvorfor ikke, er, at  neurologer anbefaler BOTOX i forhold til spændingshovedpine og migræne, da BOTOX jo får musklerne til at slappe af så du ikke kan spænde som du plejer. Det er sgu da en meget god bivirkning, så det håber jeg lidt på, de sidste to dage har jeg nemlig haft den ondeste hovedpine, der hsom en syl i panden.

Hvordan har du det med BOTOX? Er du til lidt, slet intet eller the more the better? Vil du læse mere om Nygarts Botox behandlinger, så klik her. HUSK – at du får prisgaranti på din rynkebehandling hos Nygart. Det betyder, at du altid vil få markedets bedste pris, hvis du kan dokumentere en billigere pris for samme type rynkebehandling fra en anden klinik i Danmark.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Er du nysgerrig på BOTOX ? Her får jeg taget min mødom, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment