Drømmer du om at blive selvstændig coach – Eller videreuddanne dig?

coaching puzzle

Har du prøvet at surfe rundt på nettet for at researche lidt på coachuddannelser, så ved du, at det nærmest er en uoverskuelig opgave. Dels kan det være svært at gennemskue, hvordan du finder ud af hvad du egentlig opnår med uddannelsen, og dels kan det være nærmest en umulig opgave at få et overblik over hvilken kvalitet du som forbruger er sikret hos de forskellige udbydere, hvor nogle måske er stærkt opreklamerede.
Og så handler det i sidste ende også om at finde din niche som selvstændig coach. Jeg har i mange år haft en drøm om at tage coachuddannelsen, ikke bare på grund af den personlige udvikling, men i det hele taget for den transformerende værdi i, at flytte mig selv og andre til resultater vi måske tidligere kun har drømt om, eller ikke har opnået endnu. Uanset hvor du befinder dig i livet – om du er lykkelig med dit liv, som det arter sig, eller du higer efter forandringer, så er der altid mulighed for at vokse yderligere og blive den bedste version af sig selv.

Jeg er faldet over én bestemt jeg finder tiltrækkende, Pia Nissen Tylak´s Executive Spin Coach uddannelse.

Pia Nissen Tylak har som Internationalt Certificeret Coach, Spiritual Counselor og Business Mentor bevæget sig fra den nationale arena til et internationalt netværk indenfor personlig udvikling og Business Mastery.

Verden er hendes legeplads, og hun elsker at gå på opdagelse i anerkendt forskning og videnskab og bruge sin viden til at hjælpe mennesker world wide med at nå deres mål og drømme for livet.

Uddannelsen er for dig, som ønsker at være i besiddelse af en viden om og indsigt i, hvordan du navigerer i de mest udfordrende situationer og formår at vende kaos eller stagnation til handling og resultater på meget kort tid.

Uddannelsen er ydermere for dig, som ønsker at videregive din lærdom til hjælp for andre, uagtet du fungerer som ansat i en virksomhed eller ønsker at fungere som selvstændig Executive Spin Coach.

Uddannelsen er baseret på den seneste viden, hvorfor den ligeså vil være relevant for dig, der tidligere har taget en anden coachuddannelse.

Om uddannelsen også vil være noget for dig, får du nemt svar på her:

 • Ønsker du at vokse som menneske og styrke dit selvværd – både personligt og professionelt og samtidig kunne hjælpe andre med at styrke deres?
 • Ønsker du at opnå de færdigheder og den styrke, der skal til for at udleve dine drømme og samtidig kunne hjælpe andre med at transformere og manifestere deres?
 • Ønsker du at kende nøglen til effektivisering, opnåelse af et højt energiniveau og skabelse af vækst?
 • Ønsker du at opnå et indblik i, hvordan du på effektiv vis kan aktivere begge hjernehalvdele og nå et langt større udbytte af dine drømme for livet?
 • Ønsker du at forstå frygtens sammenhæng, og hvordan du på nænsom vis får den erstattet med en indre ro og ressourcer til det, du ønsker dig for dagen og livet – og samtidig kunne guide andre mennesker ad deres sti?
 • Ønsker du at kunne håndtere nogle af de mest effektive værktøjer, de største coaches og guruer i verden benytter?
 • Ønsker du en spirituel indsigt der bidrager til unikke, universelle perspektiver omkring transformering af det liv, vi drømmer om at leve?
 • Ønsker du at kunne navigere i stormvejr og spotte indlærte mønstre og samtidig kunne bidrage til de nødvendige paradigmeskift?
 • Ønsker du at forstå interaktionen mellem mennesker og at lykkes med at skabe relationer, der nærer dig og samtidig være en katalysator for andres relationer?
 • Ønsker du at lære de unikke teknikker for Relations- og Teamcoaching med håndtering af konflikter parterne imellem?
 • Ønsker du at forstå kroppens fysiologiske indvirkning på sindet, den mentale tilstand og kunne mestre en forvandling?

 

Hvad fortæller svarene dig?
Med uddannelsen som ”Executive Spin Coach” opnår du en dyb forståelse for og indsigt i menneskets måder at agere på. Du vil med din viden være i stand til at bidrage til transformation på livets mange områder. Med dig selv som udgangspunkt vil du opnå et indblik i den personlige udvikling på et højt niveau, og du vil med et væld af anerkendte metoder i baghånden kunne mestre at skabe bevægelse og flytte dig selv og andre til resultater, du kun tidligere har drømt om.

Er du interesseret i uddannelsen, så klik her og læs mere, der er få pladser tilbage. Måske ses vi.

Du kan også læse, hvad andre synes om deres møde med Pia og hendes coaching her og her er så skønne Pia, beautiful inside and out:
pia-portraet-74875748

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Drømmer du om at blive selvstændig coach - Eller videreuddanne dig?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment