Der er ukrudt i min urtehave…

Jeg har aldrig kunne passe en urtehave. Jeg kan tydeligvis heller ikke passe på mig selv, så nu er jeg ved at luge ud, the alternative way. Kinesiologi is the word. Jeg vil ikke proppe mig med medicin, og man skal ikke kimse af det naturen kan tilføre os, og nej, det er ikke urter fra den urtehave jeg ikke har jeg taler om, jeg taler om mit nye “hekse-doktor” bekendtskab, Christina.

HandkinesiologiMin krop er sendt til inspektion i synshallen
Hvad er det der ki-ne-hva-for-noget så? Kinesiologi udspringer af kiropraktikken, som jo begge har med hele bevægeapperatet at gøre. Via bestemte muskler – som jo har en meridianbane til et organ – kan man teste, om organet har fin energi. Det svarer til, at man sender kroppen til syn – som man gør med bilen, sætter stikket i en computer, som så fortæller, hvilke områder der lyser rødt. Så i sidste uge kørte jeg i synshallen hos Christina. Hun startede med at fortælle lidt om sig selv, og sin baggrund, hun har nemlig selv, inden hun selv stiftede bekendtskab med kinesiologi, haft kronisk sygdom. Hun afmystificerede begrebet kinesiologi, som jo slet ikke er så mystisk endda. Det giver for mig stor mening, at psyke og fysik hænger sammen, og dét jeg specielt godt kan lide ved Christina er at hun kommer hele vejen rundt for at få balance i tingene: kemi, fysik og psyke.
Hun tog lidt fusen på mig, da hun spurgte, om jeg måske i bund og grund havde været et stresset lille barn. Det har jeg aldrig rigtig tænkt over, men ved nærmere eftertanke – jo, det havde jeg nok. Jeg har ret hurtigt i min opvækst, skulle passe på mig selv, mine forældre var stressede. Tænk en arv vi bringer videre til vores børn… kom nu, skynd dig lidt. Ja, hvis vi så bare kunne skynde os – LIDT?!

Ps. Det er ikke min arm på billedet, det er heller ikke Christina hånd, men sådan nogenlunde foregik det forskellige steder på kroppen.

Hvor mange gange har du taget dig selv i at skynde på dit barn? Kom nu, skynd dig lidt, vi når det ikke? Jeg har – endda mange gange. Eller forældre der drøner afsted flere meter foran deres barn, fordi de har travlt? Jeg har – endda mange gange. Jeg er den fødte tidsoptimist, og inden jeg får set mig om, så er jeg sen på den, og så skal jeg skynde mig, for jeg skal jo ikke komme for sent. Jeg kan tydeligt mærke på mine børn, når min stress påvirker dem i negativ retning, så NU er det bare tid til at stoppe op, og sige; enough is enough. Smid super woman kappen, om ikke andet for en stund, mens du heler, det er min plan. En meget god plan, synes jeg selv. St jeg så skulle have smidt den for mange år siden, er en helt anden sag, det kan jeg ikke bruge til noget nu. Der så jeg ikke lyset, der skulle mange symptom-røvfulde fra min krop og mange indlæggelser til. Nu tør jeg ikke andet!

Fejl og mangler – ret op!
Nå, men nu fik jeg ikke en ledning i bagdelen der kunne sladre om fejl og mangler, i stedet bad Christina mig om at lægge mig op på briksen til muskeltest. De første ting hun testede gik meget fint, men så fik jeg røvfuld! Så kom de bare i en lind stime.


 Det er meget enkelt, og man kan ikke snyde… jeg prøvede, men de organer hvor energien var lav, blev jeg slap og kunne umuligt holde igen, lige gyldigt hvor meget jeg anstrengte mig.  Er musklen svag, er energien lav i det pågældende organ, er den stærk, er energien fin. Der er både over- og underenergier, og det gælder om at få dem balanceret. Er de i ubalance, så er det at kroppen begynder at sladre om problemerne, ved at give os symptomer. Tak for lort siger jeg bare. Har jeg virkelig været SÅ tungnem? Åbenbart, for min krop har givet mig advarsler nok, gjort dem værre og værre, og hvad har jeg, tromlet videre derud af. Det “blev jeg nødt til” – jeg overlevede, som jeg også skrev om i går.

Chritina, fandt ikke overraskende ud af, at  jeg manglede rigtig mange vitaminer og mineraler, mine “byggesten”/mit grundfundament, som min krop har manglet og været drænet for længe samt at der var ophobet store mængder af urinsyre i mig. Så jeg er blevet sat i behandling med kosttilskud, vitaminer og mineraler og homøopati, som kan udrense min krop og give den fornyet energi og få bygget mine byggesten/mit grundfundament op igen. For står grundfundamentet ikke stabilt, så vil resten af huset/min krop ikke fungere optimalt og mit immunforsvar vil forblive svækket, så det banker vi op nu.

Jeg ryger ikke, og drikker mere end sjældent, drikker heller ikke kaffe eller sodavand, eller fylder mig med daglige søde sager, så så langt så godt. Men jeg drikker alt for lidt vand. Det har jeg altid gjort, jeg fornemmer sjældent tørsten, men det ses på min hud, og sidste gang gang jeg var indlagt, måtte alle blodprøverne tages om, fordi mit blod koagulerede, det størknede simpelthen fordi jeg ikke havde væske nok i kroppen. Jeg skulle holde mig væk fra mælkeprodukter, og generelt skære ned på mel og sukker og spise mere grønt.  Jawohl, jeg går i gang nu.
Lige nu er min stafylokok infektion jo så slem, at den kræver både antibiotika, antihistamin og hormon creme, så der er det svært at skrive om virkningen af mine nye genopbyggende naturbyggestens effekt på dette. Men jeg har været på antibiotika i en uge nu, og det er blevet langt bedre med udslæt og kløe, og det ville nok have haft samme effekt uden vitaminer/mineraler og homøopatiske sager, men jeg tænker, at min krop netop efter endt antibiotika kur, netop har brug for noget til at rense medicinen i kroppen ud også.

Til februar skal jeg til nr. to bilsyn hos Christina, skal nok blogge lidt om mit forløb undervejs. Til slut skal vores samarbejde og behandling også ende ud i en artikel i bladet Liv og Sjæl. Hvis du er nysgerrig på hvad Christina kan og laver, så tag et kig på hendes hjemmeside, jeg lover dog for at hun kan ting, klik her

2H9B7871
Ps. Jeg ved ikke helt hvad hun laver på det her billede, men det er noget med at stå på et ben, en kurv og nogle grøntsager, hun er skøn;-)
 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Be first to comment