Den eneste ene

147844800236871873_oYQS32vP_c

Den perfekte mand, den eneste ene, prinsen på den hvide hest – vores drømmemand har mange navne, men én ting er sikker: Han er ALTID fejlfri… og han findes ikke i virkeligheden, men er blevet finpudset i årevis i vores fantasi.

Jeg ved da også 100 % hvordan min drømme mand ser ud og hvad han indeholder som menneske: Han er høj, mørkhåret – gerne med lidt grå stænk i håret, han har glimt i øjet, lidt af en flab, har humor, selvironi, ser godt ud – uden at være for bevidst eller selvfed omkring det, han har samme alder som mig – eller kun et par år yngre/ældre, han hviler i sig selv, er rolig men samtidig impulsiv, han ryger ikke, han har hår på brystet – både i bogstaveligste forstand og i overført betydning, have lidt muller på kroppen uden at være et badejern, og så behøver han ikke at have tyve unger, er heller ikke umiddelbart interesseret i at få flere. Seriøst? Det var ikke så få krav, hva´?

Jeg tror ikke på, at det kun er os kvinder der har en indre tjek-liste, hører det lige så meget fra mænd. Vi stille krav, umulige krav, eller tænker; jamen måske findes der noget der er bedre derude? Nej, det gode er lige foran dig, du ser det bare ikke. Og græsset er ikke grønnere på den anden side af vejen, det er grønnest, lige dér hvor du vander det.

d9b91abc060bde7923d6b092bbbb225eProblemet ved de fleste af os er, at vi slet ikke ser ham eller hende, der er den reelle Mr. og Mrs. Right, fordi vi bruger uanede mængder af tid på, at kigge efter den mand eller kvinde, der ikke eksisterer andre steder end i vores fantasi. “Jeg vil ikke nøjes”, siger de fleste. Nej, det vil jeg sgu heller ikke, jeg ved godt hvad jer er værd og hvad jeg vil have, men måske skal vi slække lidt på kravene?

De fleste af os lever højst sandsynligt sammen med en partner, hvor de 85% af ham/hende, bare er perfekt. Naivt skulle man så tro, at vi ville tænke; Holdkæft hvor er jeg bare heldig, at have en mand/kvinde, der indeholder så meget godt. Men nej, det er ikke tilfældet. Som oftest vælger vi at fokusere på de 15 % som ikke er helt som vi ønsker. Man skulle jo tro det var løgn, og det eneste vi opnår ved konstant at prøve at rette kanter af, er da også, at hvis vores partner ikke lige er stærk nok til at sige fra, får reduceret ham/hende til en tandløs skødehund, som vi så mister respekten for.

Måske er det på tide, at vi vender forstørrelsesglasset lidt mod os selv, og kigger lidt nærmere på, hvad vi selv har at tilbyde. JA, du er fantastisk, JA du har oceaner at tilbyde, og JA, du har også ridser i lakken. Ingen af os er perfekte, eller – Hvad er perfekt?

Det er i det hele taget et meget svært projekt at begynde at se den anden, som han eller hun er. I det øjeblik det går op for én, at man ikke kan lave om på den anden, ja så er chancen der for, at der virkelig kan ske noget, for så er der kun én at lave om på, og det er dig selv!

Du bliver nødt til at vide hvad du vil have, for at kunne finde det. De fleste af os tror vi ved, hvad vi leder efter, men meget få af os, har i virkeligheden gjort en ordentlig indsats for at koge vores eventyrlige forestillinger ned til specifikke ønsker og behov. Derfor bliver du nødt til at tænke over, hvilke ting der virkelig er nødvendige for, at du skal føle dig glad og tryg, og du må prioritere din partners kvaliteter og værdier i forhold til dig selv.

For at kunne lede må du vide hvad du leder efter. For at opdage chancen når den er der, må du kende dine behov.
Tænk grundigt over dine egne værdier og egenskaber og hvad der er vigtigt for dig, det er nemlig meget nemmere at finde ud af, hvad der skal til for at supplere dig, når du er sikker på, hvor du selv står.

Jeg er selv noget så langt som til at erkende:

love-quotes-036
Er det ikke det vigtigste? At vi har en kæreste/mand/kone, der får os til at føle, at vi er den eneste ene?
Så nu vil jeg være åben og modtagelig, slække på mine krav – måske møder jeg så ham, der bliver min eneste ene. Ham der er perfekt for mig?

11563139_k1jeES6R_c

you__re_the_only_one____by_lunalove2-d49tpp2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Den eneste ene, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Be first to comment