Brevkasse - Malene Hasselblad

Har du brug for et kærligt los bagi, et godt råd eller bare min uforbeholdne mening om dit dilemma eller en given situation som du ikke ved hvordan du skal navigere i, så skriv til mig.

Det er ikke altid, at du kan søge råd hos dine nærmeste. De har ofte følelser i klemme, taler dig måske efter munden – derfor får du ikke nødvendigvis deres helt objektive og oprigtige syn på sagen. Du får altid min ærlig mening, måske er det ikke nødvendigvis det du gerne vil høre, men jeg guider dig i forhold til hvordan jeg ser din problematik udefra og giver dig det råt for usødet.

Jeg kan ikke love alle får svar, men jeg bestræber mig på at svare så mange det er muligt. Du kan altid være anonym, min dit indlæg vil fremgå her på siden, til hjælp og inspiration for andre. Når du har afsendt dit spørgsmål, vil du ikke umiddelbart se det på siden, jeg skal godkende det først.

Jeg har tidligere med succes, bestyret en brevkasse på Se & Hør.

brevkassebillede

Brevkassen

Stil dine spørgsmål til Malene Hasselblad

Jeg kan ikke garantere, at alle spørgsmål bliver besvaret, da jeg får mange spørgsmål dagligt. For at stille et spørgsmål skal du være logget ind som bruger. Husk at bevare din anonymitet ved at vælge et pseudonym. Selve mailen, du taster ind, er det kun mig, der kan se.

  • Tror du min kæreste vil tilgive mig?

    Hej Malene, Jeg er en kvinde pige 28 år, og har de sidste 5 år, haft et on/off forhold med min kæreste. Inden vi indledte vores forhold, var vi bedste venner, der gjorde det svært for os, at vænne os til det at være kærester fra den ene dag til den anden. Men efte[...]

  • Delebarn – Hvad er bedst for barnet?

    Hej Malene, Håber meget du kan hjælpe mig. Jeg har en søn på 1 år som jeg deler med hans far vi har aldrig boet sammen men samarbejder godt sammen om vores søn. Min søn har besøgt sin far siden han var 4 måneder gammel i starten var det kun en time af gangen og det e[...]

Stil et spørgsmål til Malene