Botox og filler, dagen derpå.

Behandling i går, Sådan føles det idag:

 

Missede du mit blogindlæg, med videoklippet hvor jeg får BOTOX, klik her

Missede du mit blogindlæg hvor jeg viser jeg fik filler, klik her

Dig der er lidt botox-forskrækket, du kan jo kigge på mit udseende her i videoen, hvor virkningen fra behandlingerne ikke er indtruffet endnu, og så kan du sammenligne når jeg tilsidst viser slutresultatet. Jeg garanterer dig, at der kun er småforbedringer og at jeg ikke er ved at ommøblere hele femøren, that is not my style;-)

Vil du vide mere om Nygarts behandlinger, klik her og så har jeg lige læst på deres hjemmeside, at du får prisgaranti på din rynkebehandling hos Nygart. Det betyder, at du altid vil få markedets bedste pris, hvis du kan dokumentere en billigere pris for samme type rynkebehandling fra en anden klinik i Danmark.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Botox og filler, dagen derpå., 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment