6. dag på Turboslank – Én over frakken

Nu skal den satme have en over frakken. Som den opmærksomme læser måske har opdaget, så har jeg ikke skrevet om kuren de sidste 4 dage. Grunden er enkel, thi nogen har syndet. Jeg har bevidst valgt at droppe kuren nogle dage, både fordi jeg har været til nogen arrangementer hvor der “var almindelig mad” på menuen, men jeg har også fået ualmindeligt lidt søvn de sidste 4 dage, og ingen eller meget lidt søvn, er som at banke hovedet mod en mur, rent vægttabsmæssigt.

Det ideelle er selvfølgelig at, man vælger en periode, hvor man kan holde kuren og hvor man ikke har en masse sociale arrangementer i kalenderen, men nu er jeg jo ikke lige så striks med kuren, måske fordi der ikke står SÅ mange kg på spil, alligevel irriterer det mig, når der nu er kommet afbræk midt i det hele, for de fire dage skulle gerne have ført yderligere vægttab med sig, i stedet har jeg stået i stampe. Straffen er klar, nu tager det så det længere tid.

Det positive er så, at jeg faktisk frygtede, at de to kg jeg havde tabt, var røget på igen. Det var de ikke, så nu skal den den ondelynemig have en over frakken igen. Har sat mig for, at i weekenden, der står den på hjemmebagte boller med smør, nutella, ost og syltetøj. Tror det er meget godt, at man én gang om ugen, når man er på sådan en kur, spiser hvad man har lyst til, for ikke at løbe sur i projektet. Jeg har altså stadig 5 kg jeg vil af med, og helmer stadig ikke før de er væk, basta!

I dag har jeg så valgt at lave lidt om på rutinen, så jeg har drukket en jordbær shake til morgenmad, en kakao shake til formiddag, og så har jeg valgt at spise mit aftensmåltid, til frokost i stedet, så den har stået på:

Græsk salat med Feta og bladselleri:

179736_407479479343028_368036503_n

100g Rød peber (25 kcal.)
100g Agurk (10 kcal.)
50g Grøn peber (13 kcal.)
30g Rød løg (15 kcal.)
30g Feta 3% (30 kcal.)
100g Cherrytomat (35 kcal.)
50g Bladselleri (10 kcal.)
Lidt frisk timian
Lidt frisk purløg
Salt og peber
Evt. lidt light dressing eller grov sennep

Total kalorieindhold: ca. 140 kalorier

Ingredienserne skæres groft og blandes sammen i en skål. Evt. smages til med lidt groft sennep. Simpelt og lækkert!

Til eftermiddag vil jeg lave en vanilje-mokka shake, og så to forskellige shakes senere, så er dagens indtag i hus.

Vil du have muligheden for at være med i konkurrencen om at vinde en bøtte Turboslank til 10 dages forbrug, kan du læse og deltage i konkurrencen her

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Be first to comment