5 Dage – 7 cm

Så er 5. dagen på Turboslank kuren ved at være overstået og jeg har haft gang i målebåndet… Tataaaaaa – 7 cm, fordelt på – 2 cm i taljen, – 2 cm på maven,  – 1 cm om hoften og – 1 cm på hvert lår, det går fremad, men der er et stykke vej endnu. Jeg er jo også kun minimum halvvejs på kuren og i værste fald, på grund af den stadige manglende søvn og stress, så kan det være jeg kun er 1/4 del af vejen, jeg himler i hvert fald ikke før målet er nået og jeg er kommet tilbage til min vanlige figur.

Det er sjovt, en kammerat var forbi idag, og hans første reaktion, som så mange andre, da jeg sagde at jeg stadig manglede 5 kg var, hvad? Hvor skal du tabe dem henne? Og ja, for de fleste ser jeg jo stadig slank ud, men for dælen da, for mig er der røget nogle unødvendige kilo på, som ikke før har været der, og det kan mærkes på mit tøj. Jeg ved det, det er et luksus problem, men de kilo skal altså væk igen, basta!

I morges lavede jeg dovneren, gad ikke variere mig idag, (læs, gad ikke lige lave 5 forskellige shakes) så jeg smækkede med det samme en liter soya kakaomælk i blenderen, 1/2 liter vand, ned med en banan, tilføjet Turboslank kakao smag og vupti, havde jeg færdige shakes klar i køleskabet til resten af dagen.
Jeg har løbet en lille 3 km, det gik til gengæld lidt trægt. Følte mig tonstung i kroppen, og måtte skiftevis løbe og gå, jeg kom så også i tanke om, at jeg ikke har taget min astma medicin de sidste par dage. Flot Malene, måske det er forklaringen.

IMG_6921

Her til aften har jeg spist

Nordisk krydret kyllingebryst med spidskål og fennikel

253561_345114812246162_811954495_n

80g kyllingebryst (100 kcal.)
50g Spidskål (15 kcal.)
50g Fennikel (15 kcal.)
20g rødløg (10 kcal.)
20g radiser (7 kcal.)
Tørret rosemarin
Stjerne anis
Salt og peber

Total kalorieindhold: ca. 147 kalorier

Stød lidt rosemarin og 1 frø stjerne anis, og gnid det ind i kyllingebrystet. Steg kødet på en tør pande i ca. 15 minutter. Sauter efterfølgende alle grøntsagerne på panden indtil de tager farve og varme. Radiserne snittes i fine terne og strøs ud over retten før servering.

Lad mig bare sige det som det er, den ret faldt ikke i god jord hos Teenageren, og indrømmet, jeg synes også de andre middagsretter jeg har taget fra den medfølgende inspirationsbog fra Turboslank, har været mere nam-nam agtige, men måske vil lige netop dén ret være din favorit, who knows? Jeg er faktisk stadig sulten, så napper mig lige en aften vanilje-mokka shake… love it;-)

14458_489294044494904_1657777350_n
Imorgen starter 6. dagen og jeg hopper på vægten igen og ser om der også er sket lidt mere på den front.

Stay tuned, and keep me posted hvis du også er gået i krig med turboslank og vil dele dine resultater;-)

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Be first to comment