En brik i spillet – Robinson anmeldelse program 12

Kvinderne har sat sig på magten i årets ekspedition, med Tammaro i spidsen, der ikke er bleg for at stikke sine gamle allierede i ryggen, trods gentagne sværgen over sine børns grav.  Dér står jeg sgu af, det er for ulækkert. Jeg ser dig som en stærk spiller, men hold dine unger udenfor, når du i tankerne allerede har hævet armen til at hugge igennem!

Robinson 2013 hold syd Sydholdet på Robinson 2013

Endelig fanger Duen, at Robinson er ét stort spil og nogle spiller mere urent end andre. Han ved hans bagperron er i fare, så han går til The handsome Jeppe, som ellers hele vejen har spillet sin sti rent. 10 øren er nu også gået op for Jeppe, ham og Duen er jaget vildt, hvis ikke han skifter spillebane.

Nu er Jeppe bare ikke den store taktiker, så om han har fattet at pigerne bare bruger ham som en brik i spillet og han er next to go, er spørgsmålet. Det er  nu drengene mod pigerne. Plat, umådeligt plat. Som det har udartet sig i årets ekspedition, har drengene bare ikke andet valg.

I kappestriden lægger Tammaro sig hurtigt i selen, stærkt forfulgt af Jeppe. Men at få bundet stængerne sammen til en stabil fiskestang, kniber det med, så hun må, på trods af forspring, se sig slået af Jeppe. Han vinder en vigtig ekstra blank stemme i ø-rådet, som han skal give til en holdkammerat han stoler på, lige før afstemningen.

Nogen vandhund er Duen altså ikke, det er lige før jeg tænker, giv dog manden et korkbælte, et par svømmefødder og en ekstra lille propel i møllen. Duen virker som om han giver op, når udfordringen hedder vand. Altså lige undtagen dét der kommer ud af øjnene.

Efter kappestriden, har de en lortenat, so to speak. Det pisser ned både fra himlen og fra de fleste deltageres nummi. De forstår det ikke, de har jo kun spist ris og kokosnød. Olie-røv is the word. Det er sådan en ekstra lille sidegevinst, for meget kokosnød kan give.

Så er det tid til årets sidste dyst. En balance forløber til planken. Hvad Duen ikke kan i vand, kan han med så meget andet. Denne tager han hjem i sikker stil Fandeme godt gået Due, du er nu direkte klar til planken.

Jeg sidder hele tiden med en tvivl om Jeppe har fanget det der ellers så tydeligt står bøjet i neon, jeg frygter lidt han kaster sig selv i gryden for pigerne. Stor er begejstringen derfor, da han bryder forudsigeligheden og endelig æder sin retfærdighedssans som jeg ellers beundrer, og giver pigerne lidt af deres egen medicin. Han stemmer med drengene, og det betyder exit til Helle. Det kommer bag på pigerne. ”Jeppe har jo været så ærlig hele vejen igennem”. Ja, og nu da I var klar til at ofre ham for sin ærlighed, slår han jer skakmat. Way go to Jeppe!

robinson_933789m

Tammaro har været sej nok i de sidste konkurrencer, men med alt hendes backstabbing, så havde det ikke gjort mig noget, hvis hun selv havde fået billetten hjem, smagt lidt af dét hun selv definerer som værende det gode spil.

 

Call me old fashion, men er det trods alt ikke federe at vinde mod en stærk modspiller, end mod én som man ved man står meget lunere i svinget i mod? Tænk, det synes jeg!
Det kan godt lade sig gøre at spille spillet og  være taktisk, uden beskidte hænder, løgne og mundgøgl. Dét er i mine øjne, det der gør en værdig vinder!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Be first to comment