17 dage på juice detox lakker mod enden

“Har du ikke tabt dig helt vildt meget”, var der en der spurgte mig om i går. “Du er helt tynd i ansigtet”, sagde hun, mens hun sugede kinderne ind. Fedt, skal jeg forstå det sådan, at folk ser mig gående rundt som en periodisk spærreballon i femøren? Altså det er jo fedt nok, at hun synes det ser ud som om jeg har tabt mig, men jeg vejer stadig præcis det samme, som jeg gjorde for 16 dage siden, dvs. stadig 5 kg mere på sidebenene end hvad jeg normalt ligger på. Kunne have været fedt hvis hun havde hvinet: Ajjj, har du ikke bare tabt dig vildt meget hen over maven, du har jo helt flade mave – Men det gjorde hun ikke.

Det endte med at blive en dyr affære, det med denne her juice detox, i weeekenden fik jeg væltet min ellers lækre Wish juice med Æble – Kirsebær og solbær, udover min MacBook Pro. Den var sgu underligt nok, ikke lige så begejstret for juicen som jeg er, for den valgte at tage på hospice, og da jeg så lod en uautoriseret kigge på den, valgte den endegyldigt at lægge sig til at dø. Hulk og vræl, det tog hårdt på mig, den havde været min tro følgesvend de sidste 4 år, der lå hele mit liv, følte jeg, så jeg har gået med sørgebind hele ugen, også derfor jeg ikke har fået opdateret her på bloggen siden sidst, jeg skulle lige have fat i en lånecomputer, og nu da jeg har erfaret at min harddisk har overlevet juice tsunamien, så trækker jeg vejret lidt igen. Men her kan du høre om min dag nr. 12.

Har du virkelig ikke drukket/spist anden end de juice der? Spørger folk konstant. Altså pånær en frokost med lidt håndmadder hos en veninde en dag og en omgang frikadeller hos en anden veninde en anden dag, ja, så har jeg kun drukket juice – Uden problemer. Jeg havde juice til 14 dage, men faktisk har jeg ikke drukket min daglige kvote hver dag, så da jeg i går stod med overskud af juice, valgte jeg selvfølgelig at fortsætte, så jeg har t.om. i morgen eftermiddag, så det bliver faktisk 17 dage på juice. Her kan du høre lidt om dag 16, i dag:

Jeg har som sagt ikke tabt mig så meget som en millimeter eller gram, MEN det var heller ikke MIT formål med juicekuren, det var ren og skær velvære, at få skyllet lidt ud i systemet, og ikke fordi jeg har så meget af den i forvejen, men den mindsker sukkertrangen. Under normale omstændigheder, ville jeg uden tvivl have tabt mig, jeg kender i hvert fald ikke andre end mig selv, som ikke taber sig på juice detox, men som jeg skrev i forrige indlæg, så er min krop ekstrem belastet, så den holder på ALT hvad den kan komme i nærheden af, opruster til enhver kæmp/flygt situation, selvom der ikke er nogen pt. – det har den ikke helt fattet endnu. Så er dit mål at tabe dig, så er jeg ikke i tvivl om at du taber dig, også at du vil tage lidt på igen, men stadig så du er i minus på kg kontoen, men det bedste er, at du får nulstillet systemet lidt og får renset det indre kloaksystem godt igennem. Skal jeg komme med et mindre aber dabei, så er det, at jeg godt kunne blive lidt træt af sødmen på juicen, selvom der ikke er andet end det naturlige frugtsukker i, men det hænger nok sammen med, at jeg ikke er den store sukker/kage spiser til daglig, men siden i mandags, har jeg presset frisk ingefær og blandet ned i juicerne med æble – stikkelsbær, mums filihankat, det smager godt, giver den lige et ekstra pift og lidt krads/modvægt til den søde del, på den fede måde. Så hey Seimei, hermed opfordring til at lave en juice tilført ingefær, dén blev pludselig min yndlingsversion.

Jeg har ikke haft nogle juicekvaler ellers, de sidste 16 dage. Er aldrig gået sulten i seng eller stået sulten op, på den måde samarbejder mit system meget godt. Jeg kan have oplevet sult i løbet af dagen, men det har udelukkende været fordi jeg har været bagud med juice, som tommelfinger regel, skal du skylle én ned, hver 2. time, for at det passer med dit daglige indtage, og så kroppen vender sig til, at det her, det er hvad den får, med samme konsinuerlighed (er der noget der hedder det?).

Jeg kan kun anbefale at hoppe på en juicedetox, du kan enten vælge at juice selv, og mikse frugt og grøntsager som du ønsker, men vil du gøre det på den nemmeste måde, uden at fylde indkøbsvogn med frugt, bruge timer i køkkenet (tro mig, der går langt mere frugt til bare én liter juice end du regner med) og slippe for svineriet, så kan du bestille dine juice via Seimei. Her er du så også samtidig med til at støtte et velgørende formål, da en del af indtægten fra hvert købt produkt, overføres til Wish Fonden. Læs mere på Seimeis hjemmeside herDet koster 1300,- og her får du lækre friskmostede juice for en uge, både med og uden glutenfri fuldkorn. Jeg tager de med fuldkorn, som mætter lidt mere, morgen, middag og aften, og de andre uden fuldkorn i mellem. Vil du høre mere eller bestille, kan du maile til ordre@seimei.me.

IMG_5795

Tak for samarbejdet Seimei, jeg kysser snart den sidste Wish juice goodbye for nu.

www.seimei.eu/dk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
17 dage på juice detox lakker mod enden, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment