14 dage og – 17 cm fordelt på talje, mave, hofter og lår!

Vægten er stagneret lige pt. til gengæld lyver målebåndet ikke. Fra start er der røget – 17 cm fordelt på talje, mave, hofte og lår og det med weekendpauser i mellem. Det er meget normalt at vægten stagnerer i perioder, og hopper man på vægten i tide og utide, kan dette være umotiverende. Derfor, Hop på vægten første dag, og så max. hver 3. dag. Mål dig også de specifikke steder på kroppen under processen, det er dét der giver dig det reelle billede.

MLEBND~1

NU er det til gengæld weekend, så jeg siger fuck kur, de næste par dage. Jeg er nemlig også af den overbevisning, at giver man ikke sig selv lov til at hygge og spise lidt af det man har lyst til, også de ikke så gode sager, så går man kold. Det vigtigste er dog, at du har rygrad nok til at sige; SÅ, det var den dag/weekend, med usunde ting, nu er det op og videre på hesten igen, ellers er det nytteslyst og du kommer ikke ud af dit sukker cravings behov.

Men weekend it is, så jeg vil forkæle mig selv med at lave både vanilje og lakrids creme bruléer… det betyder nødvendigvis, en hel del kalorier ekstra indenbords, så for at godtgøre dette og lave en nogenlunde balance på vægtskålen, har jeg været ude at løbe.

foto

Der ryger x antal unødvendige kalorier indenbord, ergo, skal x antal kalorier forbrændes igen. Så synder du, så sørg for at skabe balance igen, ved at lave noget fysisk. Løb, svøm eller gå en lang tur. Hvis du har en smartphone, kan du  downloade én af de utallige apps, eksempelvis endomondo, indstiller du den til gang, kan du følge med i hvor mange kalorier du forbruger undervejs, og hvor meget du har kunnet tillade dig at synde.

HUSK, der skal være balance i vægtskålen, på den måde løber du ikke sur i dit vægttabsforløb.

4doze (5)
Her følger en opskrift på creme brulée til 4 pers.:

4 dl. fløde

1 stang vanilje

4 æggeblommer

2 x 50 g sukker

Sæt ovnen på 150 grader

Varm fløde og indholdet af en vaniljestang op i en gryde til lige under kogepunktet. Tag gryden af varmen og lad det trække 10 min. under låg.

Pisk æggeblommerne luftige med halvdelen af sukkeret og rør den varme vanilje fløde i.

Hæld cremen over i 4 portionsforme.
Sæt formene på en dyb bradepande med vand i, som når ca. halvt op på formene, og bag dem 40-50 min. til cremen er medium fast, den skal stadig være lidt blævret når du tager dem ud af oven. Stil dem herefter på køl i køleskabet med husfilm over i et par timer, og så er der kun tilbage at sige ATTACK… and you´re in heaven;-)
Ha´ en dejlig weekend allesammen, hvad skal du bruge den på?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
14 dage og - 17 cm fordelt på talje, mave, hofter og lår!, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Be first to comment